Indonesia

Animismen har et godt tak i den indonesiske folkesjela. Landet med flest muslimer i verden er også landet med fedredyrking og svart magi.

Pak I har hatt store problemer med hjertet og lungene og tatt store mengder medisiner hver dag. Han har lenge blitt bedt for uten tegn til bedring. For en tid tilbake var Pak I hos legen på rutinekontroll, og han kunne ikke lenger finne noe galt. 

De mentalt syke i Indonesia har blitt gitt opp, gjemt bort og glemt. Gjennom mentalhelseprosjektet vårt ønsker vi å gi disse menneskene håpet tilbake. Gi dem en ny sjanse, tro på dem og elske dem tilbake til samfunnet og livet.

Som vestlig, med hvit hud og kanskje lyst hår, skiller man seg veldig ut hvor enn man går i Indonesia. Man føler seg ofte som en "outsider" blant de lokale man møter – men det gir også muligheter.

For NLMs utsendinger i Indonesia ble årets 17. mai en særlig stor påminnelse om hvor viktig trosfriheten vår er. Guvernørkandidaten Ahok har den siste tiden blitt et forbilde for kristne i Indonesia, takket være hans mot til å stå frem med sin kristne tro, selv om det koster.

Jens Harald og Jon-Olav er fulle av inntrykk etter en måneds misjonspraksis i Indonesia. De har lært mye om både land og folk, og om å formidle evangeliet til mennesker med en annen tro.


Stedlig representant

Stedlig representant

Indonesia

+6282120015178

Today's Quote

1Mos 2:3 Og Gud velsignet den sjuende dagen og helliget den, for på den hvilte han fra alt sitt verk, det Gud hadde skapt og ville gjøre.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.