Indonesia

Animismen har et godt tak i den indonesiske folkesjela. Landet med flest muslimer i verden er også landet med fedredyrking og svart magi.

Som vestlig, med hvit hud og kanskje lyst hår, skiller man seg veldig ut hvor enn man går i Indonesia. Man føler seg ofte som en "outsider" blant de lokale man møter – men det gir også muligheter.

For NLMs utsendinger i Indonesia ble årets 17. mai en særlig stor påminnelse om hvor viktig trosfriheten vår er. Guvernørkandidaten Ahok har den siste tiden blitt et forbilde for kristne i Indonesia, takket være hans mot til å stå frem med sin kristne tro, selv om det koster.

Jens Harald og Jon-Olav er fulle av inntrykk etter en måneds misjonspraksis i Indonesia. De har lært mye om både land og folk, og om å formidle evangeliet til mennesker med en annen tro.

"Ibu Lena" og familien har tjent blant en unådd folkegruppe i Indonesia i flere år, men har frem til nå ikke opplevd at noen har tatt imot Jesus. Ikke før en gammel bestemor kom på besøk.

NLM Indonesia var i forrige uke samlet til årskonferanse ved Lake Toba. Hovedtemaet i år var «Use Your Talents», og det ble vi alle inspirert til i løpet av dagene vi var samlet.


Stedlig representant

Stedlig representant

Indonesia

+6282120015178

Today's Quote

Ord 20:22 Si ikke: Jeg vil gjengjelde med ondt! Vent på Herren, og han skal frelse deg!

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.