Nyheter

Friday 29 September 2017

Mange relasjoner er ødelagt både i kirkene og på det personlige plan i Kina, og også i samfunnet i det hele. I høst får flere medarbeidere fra NLMs "gamlefelt" delta på kurs for å styrke relasjonsbygging.

Tuesday 26 September 2017

Faren er prest i en av synodens store menigheter i hovedstaden Taipei. Medlemmene tilhører den øvre middelklasse hvor det er veldig viktig med god utdannelse, helst i utlandet, god stilling, veloppdragne barn som er flinke og klarer å komme inn på de beste skolene. 

Monday 25 September 2017

Legg bort bildet av et norsk sykehjem. Wai Kei ligger i andre etasje i en boligblokk. Takhøyden er på omtrent 2,5 m. Akkurat nå foregår det fullstendig renovering av lokalene. Halvparten er ferdig, og de gamle blir flyttet rundt etter hvert som rommene er klar. Det blir fint når alt er ferdig om et halvår!

Wednesday 20 September 2017

-For noen år siden var jeg i Norge og fikk besøke noen misjonærer og misjonsvenner. Da gikk det opp for meg at det faktisk var langt fra Norge til Hong Kong, og enda lenger for misjonærene som reiste til Kina. Om jeg får muligheten til å reise til Norge igjen, vil jeg gi en klem til alle norske misjonsvenner som takk for at misjonærene kom!

Monday 18 September 2017

I Kina kan det føles som om samfunnsendringene kommer plutselig og i flokk, men mye vil ha mer uansett hvor i verden man bor. Hvordan kan livene våre vitne om Jesus når vi ser at naboen har mer enn oss?

Thursday 14 September 2017

Hong Kong and Macau Lutheran Church (HKMLC) sender hvert år et team til Macao. I år var vi 15 personer som reiste. Det var en fin blanding av erfarne folk som hadde vært i Macao før, og nye som var på sin første Macao-tur eller første misjonsteam i det hele tatt.

Annet hvert år har NLMs samarbeidskirke på Taiwan, The Lutheran Church of the Republic of China (LCROC) barneleir på sommeren. I år var det samlet 75 barn og 44 ledere.

Wednesday 06 September 2017

Rundt 100 barn, mange av dem forlatt av foreldrene, fikk legge fra seg bekymringene noen dager på leir i Yunnan provins i Kina – og i år holdt elefantene seg på trygg avstand.

Saturday 02 September 2017

Joseph Lu er en dynamisk mann. Han setter i gang ting for Guds rike. I mer enn 20 år har han investert mye av sin energi ved China Lutheran Seminary (CLS) på Taiwan. 

Thursday 24 August 2017

At det er store krefter i sving når en tyfon kommer har vi vært vitne til mange ganger. Denne gangen gjorde tyfonen Hato store skader særlig i Macao. Åtte personer mistet livet. 

Rydding i rapporter kan være relativt tørre saker. Men for en velsignelse når rapportene er om mennesker som har fått bedre liv og håp for evigheten!

Friday 26 May 2017

Fordi foreldrene ikke hadde registrert ham, var Shen Aini i praksis identitetsløs. Men etter flere års innsats fra NLMs lokale partner fikk han endelig begynne på skolen.

Thursday 30 March 2017

Kina er et spennende land, som har hatt en formidabel utvikling de siste tiårene. Men hva med de kristne? Her finner du tips til kurs for å lære mer om det store landet i øst.

Friday 24 March 2017

Tjenesten i Stor-Kina består av flest vanlige dager, men NLM har mange spennende prosjekter og er involvert i mye givende arbeid, melder NLMs utsendinger i Stor-Kina. 11.–14. februar var de samlet til konferanse i Chiang Mai i Thailand. 

Wednesday 22 February 2017

En kinesisk far med to funksjonshemmede barn gikk på kurs om barneoppdragelse i regi av NLM. Det forandret alt for både ham og familien.

Wednesday 14 December 2016

– Hvorfor vil du bli døpt? spør pastor Cheung. Vi er på Yan Kei eldresenter i Macao som er drevet av Hongkong og Macao lutherske kirke. Det er dåpsgudstjeneste en ganske vanlig mandag i desember.

Monday 05 December 2016

En gang i uken møter misjonær Alise Tjelta Haaland noen jenter på Queen Maud Scondary School i Hongkong. De spiser lunsj, og deretter studerer de Bibelen.

UTSYN

Friday 25 November 2016

For to år siden åpnet Li Jing Ying hjemmet sitt for forlatte barn og barn med fattige eller enslige foreldre. 

Thursday 24 November 2016

Andre uka i november var det evangeliseringsuke på Queen Maud Secondary School i Hongkong. 

Tuesday 20 September 2016

«Vi har i løpet av disse dagene fått oppleve en forsmak på himmelen!» sa regionleder Olav Vestbøstad i sin takkehilsen til vertskapet på Taiwan, som denne gangen var ansvarlige for konferansen for de lutherske kirkene i Japan, Hongkong og Taiwan.


Stedlig representant

Stedlig representant

Stor-Kina

+852 3463 2967

+852 6583 5405

Today's Quote

Sal 44:18 Alt dette er kommet over oss, enda vi ikke har glemt deg og ikke har sveket din pakt.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.