Engasjer deg!

Vi trenger deg som ønsker å bety noe for andre mennesker og som ønsker at flere skal bli kjent med Jesus!

NLMs visjon er «Verden for Kristus». Dette drives fram av mennesker som hvert år legger ned utallige dugnadstimer i ulike typer oppgaver og engasjement.

Ryggraden i arbeidet som drives rundt i Norge er derfor frivillige som engasjerer seg. Mange steder drives det arbeid gjennom ulike misjonsfelleskap, foreninger og lag, både for barn, unge og voksne. I de fleste større byene og en del tettsteder har også NLM egne forsamlinger.

    

Hva engasjerer deg?

Vi ønsker også å legge til rette for at du kan bruke dine evner, dine nådegaver og ditt engasjement i tjeneste for Guds rike.

Noen reiser som forkynnere på fritiden, noen bruker tid i gjenbruksbutikkene mens andre bidrar på felles dugnader eller stiller opp i forbindelse med ulike arrangementer. Også på leirstedene er det behov for frivillige bein og hender. Oppgavene er mange.

Engasjer deg sammen med oss! Les mer.

Hvis det ikke finnes noe tilbud der du bor, kan du jo tenke på om du skulle starte opp noe selv, gjerne sammen med venner eller andre kristne du kjenner. Ta gjerne kontakt!

  

15 tips til å formidle god misjonsinformasjon:


Kontakt

Ta kontakt med NLMs personalrådgiver for mer informasjon om jobb og tjeneste i NLM.  

Personalrådgiver

Personalavdelingen

22 00 72 30

Today's Quote

Sal 73:23f Men jeg blir alltid hos deg, du har grepet min høyre hånd. Du leder meg ved ditt råd, og deretter tar du meg opp i herlighet.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.