> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region nordvestRegion nordvest

Høgtun Folkehøgskole fyller i år 100 år, en begivenhet verdt å feire. Lørdag 5. november ble «hundreåringen» pyntet til fest, og ansatte, elever, tidligere ansatte, styremedlemmer, familie og venner tok turen til Høgtun.

Familien Espeseth reiste til Indonesia i september.

I høst har en ny famille tilknyttet NLM Nordvest reist til Kenya

Det er to måneder igjen av 2017, vær med å bidra til et skikkelig løft i gaveinntektene.

Regionstyret i NLM region nordvest har vedtatt at Rjånes Ungdomssenter legges ned. Vedtaket kommer etter flere år med underskudd, og der en har prøvd ulike driftsmodeller.

Nå nærmer det seg advent og jul, og en ny leirsesong er snart her! Vi har leir på 3 forskjellige leirsted som du kan velge imellom, flotte leirer for alle aldersgrupper.

Dei tilsette i Region nordvest møtest haust og vår til stabsmøte, ikkje minst for å ta vare på eit godt fellesskap.  I tillegg er det kurs og medarbeidarfest før jul.  Mellom anna sjukdom og eit busskurs (nei, ikkje buss-skur) gjorde at vi sakna viktige folk 24. oktober.  Vi har fått lov å røpe litt av det som flokken er opptekne med for tida.

Barnebarna med bestemor og bestefar på leir gir kvalitetstid for begge parter.

Ørsta/Volda Misjonsforsamling har flytta frå Hovdebygda til Volda bedehus

Tryggheim Barnehage i Sykkylven vart starta 3. oktober 1977. Det var difor ein stor dag for oss då vi 3. oktober 2017 kunne feire 40-årsjubileum.

På 90-talet hadde vi to aspirantkor med nesten hundre i kvart kor her i nordvest.  Mellom to og tre tusen har vore medlemer i kora og mange vart trygge i trua på Jesus akkurat her.  Er tida med KRASP snart forbi?  Dei to kora har nettopp hatt øvingshelger og begynt på det 29. året.

20.-22. oktober braker det løs på Emblem bedehus med Pit-Stop 2017. Årets tema er Frihet og Hans Arne Sanna fra NLM er vår hovedtaler.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Today's Quote

Sal 119:165 Stor fred har de som elsker din lov, og det er ikke noe anstøt for dem.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.