Region sør

Dette blir en spennende kveld med internasjonalt preg på Tryggheim bedehus på Evje.

I sommer startet en mobilisering for å nedbetale deler av den store gjelden ved Evjetun leirsted. 15. oktober var siste dag av mobiliseringen, og mange har ønsket å gi et bidrag. 

Gavebeløpet til Evjetun øker og øker. 200 000-grensa er nå nådd!

1.oktober starter Region sør opp en gavemobiliseringsaksjon for Evjetun leirsted. Aksjonen skal vare til og med 15.oktober. Nå er vi i gang!

Hvordan skal NLM region sør se ut om 10 år? Er vi villige til å gjennomføre forandringer, spør konstituert regionleder, Livar Veggeland i høstens foreningsbrev.

Torsdag, 27.september blir det Respons-innsamlingsaksjon på pTro. Skru på radioen og gled deg til interessante intervjuer, musikk og premier hele dagen.

Arbeidet med å planlegge det kommende regionårsmøtet går snart i gang. Nå kan du komme med dine innspill for hvordan du ønsker regionårsmøtet i 2019! 

Arbeidet med å planlegge det kommende regionårsmøtet går snart i gang. Nå kan du komme med dine innspill for hvordan du ønsker regionårsmøtet i 2019!

Lørdag 22.september inviteres du til NLM Gjenbruk i Kristiansand og årets happening i butikken på Lumber.

Takkefest med Kina-mat og kunnskapstest i etterkant av årets generalforsamling.

Lørdag 22.september er det klart for Norsjødagen 2018 på Norsjø Ungdomssenter. Marked, loppemarked og auksjon står på programmet.

Høstens leirsesong er i full gang. Nytt av året er game-leir. Skynd deg og meld deg på!


Today's Quote

Sal 73:26 Om enn mitt kjød og mitt hjerte svikter, så er Gud mitt hjertes klippe og min del for evig.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.