Region sør

For to år siden sa Sverre Høgsås og Kristin Hauan i Mandal til de tre barna på MiksMaks-klubben at nå måtte de legge ned klubben fordi det var så få som kom. Det ville de tre medlemmene ikke høre snakk om. 

Sven Åge Solli har søkt permisjon fra stillingen som administrasjonsleder i ett år fra 1.januar.

Hvordan bli litt mer modig i vår tjeneste for Jesus? Hvordan kan det å tjene Jesus bli mer hvile enn strev?

Forbønnshandling for Gerson og Maite Celeti i Mandal 5.november

I de siste fem årene har misjonssambandet hver høst hatt «Samling på Bibelens grunn» vekselsvis i Froland og i Grimstad. I år blir samlingen på Froland menighetssenter 15.oktober.

Marit Andersen engasjeres som fellesskapsutvikler i et toårig engasjement for å styrke etableringen av nye fellesskap i regionen.

25.-28.september kan "hele landet"  lytte til innsamlingsaksjonen Respons på Gimlekollen Radio i Kristiansand. Nettradio til gimra.no er kanalen for deg som ønsker å lytte.

Tone og Ole Bjarne Tråsdahl fra Finnsnes skal reise til Japan som misjonærer for NLM. 

Torsdag 12.september var nærmere 50 kvinner samlet til de årlige kvinnestemne på Åseral bedehus. 

Lørdag 9.september feirer NLM Gjenbruk på Lumber 10 års- jubileum med 50% rabatt på alle varer. -  Vi fyller opp butikken så her blir det mange godbiter, sier Vidar Nilsen.

14.-15.oktober er "alle" fedre hjertelig velkommen til å ta med seg barna sine på leir på Evjetun. Husk å meld deg på så fort som mulig!

Olav Lindstølen var daglig leder i Arendal Misjonsradio i 24 år. 


Today's Quote

Sal 73:23f Men jeg blir alltid hos deg, du har grepet min høyre hånd. Du leder meg ved ditt råd, og deretter tar du meg opp i herlighet.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.