> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region sørvestRegion sørvest

Misjonssalen i Sandnes har kjøpt en stor eiendom, den gamle brannstasjonen, som skal bli nye forsamlingsal. Nå har de fått solgt sin gamle møtesal, Misjonssalen.

Fjelltun studentheim har ledige hybler!

Antallet kristne friskoler øker. I vår region har vi flere skoler, både grunnskoler og videregående skoler. Friskoledrift er nøye regulert i lover og forskrifter som ledelsen ved skolene trenger være oppdatert på.

Forkynnertjenesten kan være ensom. Forkynneren treffer mye folk rundt på bedehusene, men det er sjelden en er sammen med kollegene.

Det nærmer seg tid for å legge reiseruter for perioden august-desember 2019. Foreningene og kontaktpersoner har fått frist til 10. desember 2018 med å sende inn ønsker om talerhjelp for hovedstyrets arbeidere.

Regionårsmøtet til NLM region sørvest blir 25.-26. mai 2019 i Klepphallen på Klepp. Nå er valgnemnda ute etter forslag til kandidater. 

Julemessa i Årdal er etter hvert blitt en begivenhet i kommunen. Da samles folk fra hele kommunen til salg og lotteri til inntekt for misjonen.

4.-5. januar 2019 er det igjen klart for nyttårsmøte til NLM region sørvest. 

Misjonssalen Sandnes har i løpet av under en måned økt den faste givertjenesten med flere hundre tusen kroner.

Jøssangmessa er blitt et begrep langt ut over den lille bygda ved Jørpeland. Folk kommer langveis fra for å sikre seg fine varer og støtte en god sak.

Flekkefjord Felleslag har de sju siste årene arrangert en busstur til ulike leirsteder i Sør-Norge. Det har også vært med folk fra Jæren og Lyngdal-distriktet.

Onsdag 30. oktober til søndag 4. november ble den årlige basaruka arrangert på Frafjord bedehus. Det er lang og god tradisjon for at en av dagene i møteuka på høsten inneholder en basarkveld.


Today's Quote

Rom 14:9 Derfor døde jo Kristus og ble levende igjen, for at han skulle være Herre over både levende og døde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.