> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region sørvestRegion sørvest

Holmavatn feirer 30 år i tjeneste for NLMs leirarbeid. Velkommen til basar og jubileumsmøter 27. og 28. oktober! 

Etter fleire samtalar og samlingar i mange månader på førehand, såg Misjonslaget behov for eit kristent fellesskap på Talgje med «full pakke» frå vogge til grav - med tilbod både om dåp, nattverd, konfirmasjon og ekteskapsvelsigning. 

27. september var det samlet 34 ivrige leirledere på Vea bedehus. Noen godt erfarne og noen helt ferske som gleder seg til sin første leir som leirleder. 

Etter et par år med nedgang i inntektene og i oppslutningen, snudde det for misjonsmessa på Tau i år. Det ble en betydelig stigning i inntektene og fullt hus på de fleste samlingene. 

Tryggheim Strand er en skole for 1.-10. klasse på Tau i Strand kommune. Det råder optimisme og stor glød for skolen både blant personale og i styret.

Helga 19.-21. oktober er det på Finnøy det skjer! Da arrangerer vi Stressless-weekend på Utsyn misjonssenter for deg som går i 8., 9. eller 10. klasse. Stressless er en leir på ungdommens premisser!

Torsdag, 27.september blir det Respons-innsamlingsaksjon på pTro. Skru på radioen og gled deg til interessante intervjuer, musikk og premier hele dagen.

Lørdag 22. september var 33 deltakere fra våre 8 barnehager samlet til konferanse på Fjelltun. Hvordan kan vi styrke samarbeidet mellom barnehagene og NLM lokalt og regionalt for å nå visjonen Verden for Kristus?

Siste helga i september er fast tid for misjonsmesse på Tau. Messa er et felles prosjekt for misjonsfolket i hele Strand.

Tirsdag 11. september var det tid for høstens områdesamling for misjonsfolket i Sunnhordaland. Forbønn for ny områdearbeider var hovedsak.

I en stor region som vår, er det naturlig med en del utskiftninger i personalet. Vi tar med noen endringer for høsten.

Det er tre og ett halvt år siden NLM Gjenbruk åpnet butikk på Jørpeland. Nå var det tid for å utvide lokalene.


Today's Quote

Rom 6:8 Men døde vi med Kristus, da tror vi at vi også skal leve med ham.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.