> NLM - The World for Christ -... / Norge / Region sørvestRegion sørvest

Årets «Vi over 60» på Lundeneset arrangeres dagene 8.-12. august.

Det er enda god plass på sommerbibelkurset på Holmavatn!

29. - 30. september 2018 inviterer IKF- Region sørvest til Internasjonal Kvinnehelg på Holmavatn Ungdoms- og Misjonssenter.

I år vart det ny rekord. Russen og elevrådet på Tryggheim vgs har samla inn heile 1 280 000 kroner som skal gå til ulike prosjekt i Indonesia. Dette har dei klart ved å arrangera misjonsløp, basar, julekonsert og fotballturneringar for å nemna noko.

Mandag 11. juni arrangerte Skåland kvinneforening sin årlige basar på Skåland gjestegård. Det kom mye folk og resultatet av basaren ble en fin sum til misjonen.

I dag lanserer pTro ny nettside i tråd med de omleggingen som ble foretatt i vinter.

I Ryfylkeveien 957 på Jørpeland ligger en av NLM`s 33 Gjenbruksbutikker. Den åpnet for 3 år siden, er blitt godt innarbeidet og har ett godt rykte.

Årets regionårsmøte var lagt til Bokn Arena 26.-27. mai. Det ble en festsamling både innendørs og utendørs i pausene. Hele helga var det sol fra skyfri himmel og mellom 25-30 grader.

Hjertelig velkommen til regionårsmøte til helga i Bokn Arena!

Eiendommen til Fjelltun bibelskole i Stavanger vil bli solgt i løpet av et par års tid. – Vi har lagt vekt på en grundig prosess og kjenner ro for den konklusjonen som er trukket, sier formann i styret for Fjelltun Eiendom, Jan Ove Selstø.

Ønsker å fortsette satsingen på ungdom

Helga 5.-6. mai ble årsmøtet fro Flekkefjord Felleslag arrangert på Tonstadli. Det var lagt opp til samlinger om Guds ord, ordinære årsmøtesaker og mye god mat.


Today's Quote

Heb 9:12 Ikke med blod av bukker og kalver, men med sitt eget blod gikk han inn i helligdommen én gang for alle, og fant en evig forløsning.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.