Nyheter

Friday 19 October 2018

Holmavatn feirer 30 år i tjeneste for NLMs leirarbeid. Velkommen til basar og jubileumsmøter 27. og 28. oktober! 

Tuesday 09 October 2018

Etter fleire samtalar og samlingar i mange månader på førehand, såg Misjonslaget behov for eit kristent fellesskap på Talgje med «full pakke» frå vogge til grav - med tilbod både om dåp, nattverd, konfirmasjon og ekteskapsvelsigning. 

Monday 08 October 2018

27. september var det samlet 34 ivrige leirledere på Vea bedehus. Noen godt erfarne og noen helt ferske som gleder seg til sin første leir som leirleder. 

Monday 01 October 2018

Etter et par år med nedgang i inntektene og i oppslutningen, snudde det for misjonsmessa på Tau i år. Det ble en betydelig stigning i inntektene og fullt hus på de fleste samlingene. 

Tryggheim Strand er en skole for 1.-10. klasse på Tau i Strand kommune. Det råder optimisme og stor glød for skolen både blant personale og i styret.

Helga 19.-21. oktober er det på Finnøy det skjer! Da arrangerer vi Stressless-weekend på Utsyn misjonssenter for deg som går i 8., 9. eller 10. klasse. Stressless er en leir på ungdommens premisser!

Tuesday 25 September 2018

Torsdag, 27.september blir det Respons-innsamlingsaksjon på pTro. Skru på radioen og gled deg til interessante intervjuer, musikk og premier hele dagen.

Monday 24 September 2018

Lørdag 22. september var 33 deltakere fra våre 8 barnehager samlet til konferanse på Fjelltun. Hvordan kan vi styrke samarbeidet mellom barnehagene og NLM lokalt og regionalt for å nå visjonen Verden for Kristus?

Siste helga i september er fast tid for misjonsmesse på Tau. Messa er et felles prosjekt for misjonsfolket i hele Strand.

Tirsdag 11. september var det tid for høstens områdesamling for misjonsfolket i Sunnhordaland. Forbønn for ny områdearbeider var hovedsak.

I en stor region som vår, er det naturlig med en del utskiftninger i personalet. Vi tar med noen endringer for høsten.

Wednesday 12 September 2018

Det er tre og ett halvt år siden NLM Gjenbruk åpnet butikk på Jørpeland. Nå var det tid for å utvide lokalene.

Monday 10 September 2018

Misjonsvennene i Flekkefjord felleslag arrangerer hvert år en basar til inntekst for Ersdaltun foreningssenter. I år var basaren fredag 7. september.

Bråtveit er ei lita bygd i Sveio kommune i Sunn-Hordaland, like nord for Haugesund. Her er det et fint bedehus, hvor NLM har noen enkeltmøter i halvåret.

Monday 03 September 2018

Tirsdag 11. september kl.18.00 inviterer regionledelsen til samling på Leirvik bedehus, Stord, hvor det også skal være forbønnshandling for ny medarbeider i Sunnhordland.

Friday 31 August 2018

Som på mange bedehus, har det vært lite møtevirksomhet på Fotland bedehus i sommer. Det var derfor flere som uttrykte glede over at møtene nå startet opp igjen.

Thursday 30 August 2018

Alle regionene i NLM har lik ledergruppe. Det er regionleder, administrasjonsleder og Ung-leder. Nå har det blitt en liten justering i vår region.

Monday 27 August 2018

Det blir bibeldager på Ersdaltun også denne høsten. Alle er velkomne til dager med Guds ord og sosialt samvær.

Friday 24 August 2018

På UL ble en av våre ungdommer i regionen innviet som utsending for NLM.

Tuesday 21 August 2018

Kristen videregående skole Haugaland (KVH) har nå fått godkjenning på å starte med yrkesfag for tømrere og helsefagarbeidere i tillegg til de tidligere godkjente fagområder.


Today's Quote

Rom 6:8 Men døde vi med Kristus, da tror vi at vi også skal leve med ham.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.