> NLM - The World for Christ -... / Ressurser / Aktuelt materiellAktuelt materiell

På denne siden samler vi hver måned ressurser som er særlig aktuelle. Savner du noe? Ta kontakt med info@nlm.no.

  

Aktuelt materiell for MARS 2017:

   

PowerPoint-presentasjon: aktuelt i mars

Presentasjonen inneholder aktuelle plakater, og er tenkt brukt på storskjerm f.eks. før/etter møter i forsamlinger og større misjonsfellesskap.

   

Fast giver-skjema (nye for 2017)

(Obs! Engelsk versjon er fra 2016)

     

NLM-plakat

Vi har laget noen informasjonsplakater for NLM som kan henges rundt om på bedehus, skoler, regionskontor eller lignende. Vi har to forskjellige versjoner, begge i A3-format (i samme pdf).

     

NLMs prosjektkatalog 2017

Årets prosjektkatalog har nå blitt sendt ut med Utsyn region (nr. 2/2017), samt til forsamlinger, skoler osv. Vil du ha tilsendt flere eksemplarer til ditt misjonsfellesskap e.l.? Ta kontakt med info@nlm.no.

Alle prosjektene på nettsiden er også oppdatert. Nedlastbar pdf av katalogen kommer til uken.

Vi har også laget en film i forbindelse med prosjektkatalogen. Den kan brukes under/før kollekt, før møtet eller når dere ønsker å sette et spesielt søkelys på unådde folkeslag.

Filmen kan du laste ned her:

Til alle folkeslag m/takkeplakat (2017) (ekstern lenke) (lengde: 1:03)

 

Vi anbefaler versjonen med plakat over til visning i forsamlinger e.l., men filmen finnes også uten plakat, til f.eks. deling i sosiale medier eller bruk på møter i samarbeid med/regi av andre organisasjoner, der man bare ønsker å generelt sette fokus på misjonsoppdraget og unådde folkeslag:

Til alle folkeslag (2017) (ekstern lenke) (lengde: 1:01)

    

1. pinsedag: Bønnedag for unådde

1. pinsedag er internasjonal bønnedag for unådde folkegrupper, og alle NLMs forsamlinger oppfordres til å markere dette denne dagen. Kampanjen har egen internasjonal nettside, men vi har også utformet en egen powerpoint-presentasjon på norsk:

  

Vi oppfordrer også særlig til at man viser filmen "Til alle folkeslag (2017)" denne dagen. (Link til filmen under punktet over, "NLMs prosjektkatalog 2017".)

    

Månedens misjonsland

Månedens misjonsland i mars er Indonesia. Les mer om arbeidet her.

       

Film:

Denne måneden vil vi særlig fremheve NLMs arbeid for å redusere stigmatisering av psykisk syke i Indonesia og bedre helsetilbudet for dem, samt samarbeidet med Abdi Sabda teologiske seminar, som utdanner ledere til kirker og kristne organisasjoner. Vi anbefaler denne nyproduserte filmen som presenterer dette arbeidet:

Indonesia (2017) (ekstern lenke) (lengde: 3:40)

          

Powerpoint:

                      

VIPPS

Du og de som går i din forsamling kan nå gi kollekt med Vipps.

   

Film om Vipps:

Vipps for NLM (ekstern lenke) (lengde: 42 sek.)

   

Les mer:

Les mer om giverordninger her.

   


Today's Quote

Joh 4:35 Sier ikke dere at det ennå er fire måneder, og så kommer høsten? Se, jeg sier dere: Løft deres øyne og se markene, de er alt hvite til høst!

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.