> Gjenbruk / Butikker / Tromsø - BangsundbryggaTromsø - Bangsundbrygga

Velkommen til NLM Gjenbruk sin butikk i Tromsø!

NLM Gjenbruk Tromsø.

Butikken skal flytte til Bangsundbrygga i de gamle lokalene til Bangsund trelasthandel på Skansen, Søndre Tollbodgate 3A, i den eldste delen av Tromsø by, litt sør for bruhodet til brua over til fastlandet. 

Lokalet er nærmeste nabo til studenhuset Driv, men med inngang på motsatt side (mot nord). 

Det er en EuroPark-plass rett utenfor inngangen til lokalet, så det skal være greit å parkere enten man skal handle eller levere varer.

Adresse:

Søndre Tollbodgate 3A, 9007 Tromsø

Tlf:Tromsø: 40 44 34 58

 

Åpningstider:

mandag – fredag kl. 11.00 – 16.30

lørdag                  kl. 11.00 – 15.00

Varer kan leveres i butikkens åpningstider. Større varer hentes gratis. Dette må avtales på forhånd. Vi er spesielt interessert i møbler og finere serviser, men tar imot alt som er pent brukt og helt. Butikken har for tiden veldig godt utvalg i pent brukte klær.

Vi har også en bringetjeneste for varer som er kjøpt i butikken, innenfor byens sentrale strøk (inkludert fastlandet og Kvaløysletta). Dette koster fra kr. 150 – 250 avhengig av avstand fra butikken. Henting og bringing av varer må avtales på forhånd med butikkens personale, og gjøres fortrinnsvis på torsdager. Unntak kan avtales.

Butikken har stadig behov for nye personer som kan være med å ta et tak, f.eks. med å jobbe i butikken en eller flere dager i uka/måneden, eller som kan komme innom noen timer av og til og hjelpe til med å pakke ut nye varer, gjøre rent, rydde eller annet forefallende arbeid. Det er også behov for personer som kan være tilgjengelig i kaffekroken for en uformell prat med de som kommer innom. 

Kontaktperson: Elin Mikalsen, tlf. 41 63 03 38.

Du finner også NLM Gjenbruk på Facebook: https://www.facebook.com/misjonssentralengjenbruk


Dagens bibelsitat

Jer 1:19 De skal kjempe mot deg, men ikke få overhånd over deg. For jeg er med deg, sier Herren. Jeg vil redde deg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.