> Gjenbruk / Nyheter / De gjør klar ny gjenbruksforretningDe gjør klar ny gjenbruksforretning

F.v. Ottar Mjølsnes, Tore Jaatun, Torhild Birkedal, Inger Dahle og Mette Helland arbeider med å gjøre klar ny gjenbruksforretning i Stavanger.

NLM Gjenbruk starter flere nye gjenbruksforretninger i høst. En av de er i Stavanger.

Det har i flere år vært arbeidet med å finne egnede lokaler til en gjenbruksforretning i Stavanger i regi av NLM Gjenbruk. Dette arbeidet er nå i ferd med å lykkes, og i høst starter det opp en ny forretning i Hillevåg.

- Vi er en gjeng på 10-15 personer som har jobbet med å klargjøre lokalene, sier Inger Dahle og Torill Birkedal, som har vært trofast med i dugnadsgjengen.

Butikken ligger sentralt til i Sandvikvegen 7 i Hillevåg, like ved Coop Prix. Lokalene består av ca. 600 kvm salgslokale, i tillegg til et nesten like stort lagerrom.

- Går alt etter planen, regner vi med åpning lørdag 7. november kl 12.00. Så nå er det bare å komme med varer, sier de to. Har noen problemer med å frakte varene, har vi egen bil som kan hente større leveringer. Men varene må være rene og hele, legger de til. Det er forretning vi skal ha, og ikke loppemarked.

Varer kan leveres tirsdager mellom kl 17 og 20, eller etter avtale på tlf. 404 43 484 eller 413 33 145.

- Vi har også behov for flere som kan hjelpe til, sier de. Vi trenger noen som kan gjøre varene klare for salg, prise varene, rydde og holde orden i butikken, stå i kassen og koke kaffe og steke vafler. Får vi mange nok hjelpere kan vi ha åpent hver dag. Og vi har det så gildt i sammen, sier de, før de går tilbake til resten av dugnadsgjengen.


Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.