> Gjenbruk / Nyheter / Gjenbruksbutikken på Stord i nye...Gjenbruksbutikken på Stord i nye lokaler

Ola Malvin Lomheim, leder i den lokale styringsgruppa for butikken, talte under åpningen. Til høyre ordfører Liv Kari Eskeland som foretok den offisielle åpningen. (Foto: Georg Mork)

NLMs gjenbruksbutikk på Stord har flyttet inn i nye lokaler. Torsdag klipte ordfører Liv Kari Eskeland snoren inn til den nye butikken på Heiane handelsområde, tre kilometer fra Leirvik sentrum.

Gjenbruksbutikken på Stord ble etablert i Sagvåg i mars 2009. «Etter hvert ble det behov for mer plass, og da startet arbeidet med å finne mer tjenlige lokaler.  Forretningsområdet, Heiane på Stord, var eneste alternativet og denne gangen var det tre aktuelle lokaliteter ledige», skriver Region Sørvest på sin nettside

Det nye butikklokalet er på 800 kvm i tillegg til lagerplass.

 

– Sosial funksjon

Re-åpningen av gjenbruksbutikken ble foretatt av ordfører Liv Kari Eskeland (H) som klippet snora med en brukt saueklippesaks.  I sin tale poengterte hun blant annet viktigheten av slike tiltak, både med hensyn til miljøet og den sosiale funksjonen som butikkene har.


Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.