> Gjenbruk / Nyheter / NLM Gjenbruk Sarpsborg i nye lokalerNLM Gjenbruk Sarpsborg i nye lokaler

Foto: Kay Dybedal

NLMs gjenbruksbutikk i Sarpsborg har flyttet til større lokaler. Den første dagen var omtrent 1000 mennesker innom.

En fornøyd daglig leder i NLM Gjenbruk, Bjarte Rydland, forteller at butikken nå har flyttet til Borgenhaug i Sarpsborg til et lokale på 1350 kvm, mot 350 kvm i de tidligere lokalene på Kurland.  

 

– De har åpnet butikken to ganger i de nye lokalene. Først åpningsdag for kundene 10. november. Etter 20 minutter hadde 330 mennesker kommet inn dørene. I løpet av dagen var ca. 1000 mennesker innom.

 

16. november var ordfører til stede og foretok den offisielle åpningen av butikken. Huseier hadde sponset kake, og etter ett par timer var 300 kakebiter delt ut, forteller Rydland.

 

«Slitsomt, men du verden så morsomt»

– Butikken i Sarpsborg har nå fått store, flotte og lyse lokaler. Arbeidsforholdene for de som jobber der, har også blitt betydelig bedre enn de var i de gamle lokalene. 

 

En av de frivillige kom med utsagnet: «Jeg har aldri vært med på noe så morsomt. Det er litt slitsomt, men du verden så morsomt dette er!»

 

Tilbakemeldingene fra kundene er også veldig positive, så det ser ut til at alt ligger til rette for at butikken vil gå godt i årene fremover, sier Bjarte Rydland.


Today's Quote

Rom 14:9 Derfor døde jo Kristus og ble levende igjen, for at han skulle være Herre over både levende og døde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.