> Gjenbruk / Nyheter / NLM Gjenbruk Sarpsborg i nye lokalerNLM Gjenbruk Sarpsborg i nye lokaler

Foto: Kay Dybedal

NLMs gjenbruksbutikk i Sarpsborg har flyttet til større lokaler. Den første dagen var omtrent 1000 mennesker innom.

En fornøyd daglig leder i NLM Gjenbruk, Bjarte Rydland, forteller at butikken nå har flyttet til Borgenhaug i Sarpsborg til et lokale på 1350 kvm, mot 350 kvm i de tidligere lokalene på Kurland.  

 

– De har åpnet butikken to ganger i de nye lokalene. Først åpningsdag for kundene 10. november. Etter 20 minutter hadde 330 mennesker kommet inn dørene. I løpet av dagen var ca. 1000 mennesker innom.

 

16. november var ordfører til stede og foretok den offisielle åpningen av butikken. Huseier hadde sponset kake, og etter ett par timer var 300 kakebiter delt ut, forteller Rydland.

 

«Slitsomt, men du verden så morsomt»

– Butikken i Sarpsborg har nå fått store, flotte og lyse lokaler. Arbeidsforholdene for de som jobber der, har også blitt betydelig bedre enn de var i de gamle lokalene. 

 

En av de frivillige kom med utsagnet: «Jeg har aldri vært med på noe så morsomt. Det er litt slitsomt, men du verden så morsomt dette er!»

 

Tilbakemeldingene fra kundene er også veldig positive, så det ser ut til at alt ligger til rette for at butikken vil gå godt i årene fremover, sier Bjarte Rydland.


Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.