> NLM ungLydia Kristin Furnes og Tor Erling Fagermoen kan du høre tale på Frontline 2016!

I år fokuserer Barnas Misjonsprosjekt på Kinaregionen. Her støtter vi blant annet to prosjekt for barn. Det første er rettet mot Left behind Children (Forlatte barn) og det andre mot barn med funksjonshemming. 

iTro - påfyll i hverdagen

Skal du flytte for å studere, eller ønsker du å flytte til steder der det er få kristne?

Vil du være med og se viktigheten av misjon i Peru?

Astrid Rydland Aasen og Andreas Furnes ble gjenvalgt til NLM ungs landsstyre for to nye år under NLM ungs landsmøte i helgen

Nå foreligger beretningen fra kontrollkomiteen til NLM ungs landsmøte 17. - 18. juni

En uttalelse angående Leelands konsert på UL

Om en drøy uke starter NLM ungs Landsmøte. Vi vil invitere deg til temasamtale og kveldsmøte med internasjonale gjester, lovsang og god stemning!

Kristne over hele verden går sammen i en felles bønneaksjon for muslimer under Ramadan, 6. juni til 5. juli. NLM er en av bønneaksjonens norske samarbeidspartnere. Bli med i bønn!

I år har NLM ung arrangert ettåringskurs for over 30 stk som har valgt å bruke det siste året i tjeneste for å nå enda flere barn og unge med evangeliet. Vi ba Lovise Kristoffersen skrive ned noen av tankene etter året som gikk.

Nå er saksdokumentene for årets landsmøte klar. 17. - 18. juni i Oslo samles NLM ung for landsmøte om temaet "Der du er".


Dagens bibelsitat

1Pet 5:7 Og kast all deres bekymring på ham, for han har omsorg for dere.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.