> NLM ung / Nyheter / Bli med til Kina i juli!Bli med til Kina i juli!

I juli drar et TeFT Team til Kina. I løpet av drøye to uker får teamet være både turister og medarrangører av leir for vanskeligstilte barn. Bli med!

TeFT Team er NLM ung sin korttidstjeneste i utlandet. TeFT står for "Tent for å tjene", og en tur med TeFT Team kan passe for deg som ønsker å bli utfordra og gira på misjon, og ønsker å se misjonsarbeidet på nært hold.

 

Sommeren 2017 vil NLM ung sende et TeFT Team til Kina. Turen vil bli i juli og hovudfokuset vil være på å bli med og arrangere en leir for vanskeligstilte barn.

  

Barna er såkalte «Left behind children», det vil si barn som er blitt igjen i landsbyen etter at foreldrene har dratt til byene på jakt etter jobb, og prosjektet handler om å styrke barns rettigheter. Teamets oppgave vil være å være å arrangere leir for barna (sammen med andre voksenledere), og å gjøre en forskjell for barn som er i en vanskelig situasjon. 

   

    

I tillegg til barneleiren, vil temaet være i Beijing, hvor de blant annet får mulighet til å gå på den kinesiske mur, besøke Den forbudte by, shoppe på det berømte silkemarkedet, og utforske flere andre severdigheter, og bli kjent med kinesisk kultur.
 
Dette er en gyllen mulighet til å få være turist, samtidig som du får sett litt av NLMs arbeid i Kina og får være med å gi kinesiske barn en uforglemmelig leir!

Har du interesse og evner for musikk, sport, foto, eller andre kreative aktiviteter, så er det også muligheter for å benytte seg av dette underveis. 

   

  

    

Praktisk informasjon:

Team: 4-7 stk.

Tidspunkt: ca. 13. - 29. juli 2017

Søknadsfrist: 7. juni

Pris: Ca 13.000* (inkl. fly, opphold, en del mat)
*Endring i pris kan forekomme

Aldersgrense: 18 - 30 år 

Kontakt: Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med TeFT-team koordinator, Nils Kåre Bøe på nboe@nlm.no

   

Søknadsskjemaet finner du her


Dagens bibelsitat

Jer 1:19 De skal kjempe mot deg, men ikke få overhånd over deg. For jeg er med deg, sier Herren. Jeg vil redde deg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.