> NLM ung / Nyheter / SAVE THE DATESAVE THE DATE

Sett av siste helga i oktober til NLM ung-helg med landsmøte og Ung:Tro-fokus.

Vi håper at dere setter av helgen 27. - 29. oktober til NLM ung-helg i Oslo. Det blir både NLM ungs årlige landsmøte og en helg med fokus på prosjektet Ung:Tro.

  

Hvert år arrangerer NLM ung landsmøte med forhandlinger, valg og samtaler for å sette retning for alt arbeidet som skjer i NLM ung. Landsmøtet er en mulighet for DEG som medlem eller utsending for et lag til å påvirke retningen NLM ung skal ta videre.

  

Sammen med landsmøtet skal dette også være en helg hvor vi ønsker å sette fokus på vårt Ung:Tro-prosjekt. Ung:Tro handler om å gå ut med evangeliet i vårt eget land. Helt konkret har en del av denne satsingen gått ut på å oppfordre og støtte ungdommer til å flytte til steder i Norge hvor det finnes lite eller ikke noe kristent arbeid for barn og ungdom.

Vi tror at denne helga vil være aktuell for alle som ønsker å drive utadrettet arbeid i Norge. Hvorfor ønsker vi å være med på at flere skal få høre om Jesus? Hvordan har det blitt gjort og hva håper vi kan skje i tida fremover?

  

Programmet for helgen er ikke helt fastsatt enda, men fokus er bestemt: Vi håper at enda flere skal bli utfordret og utrustet til å gå der hvor barn og unge i dag ikke har mulighet til å møte et kristent vitnesbyrd. 

   

Følg med på nettsiden og Facebook for mer info.  

   

Ta kontakt på ung@nlm.no for spørsmål


Dagens bibelsitat

Jak 1:26 Den som mener at han dyrker Gud, og ikke holder sin tunge i tømme, men bedrar sitt eget hjerte, hans gudsdyrkelse er forgjeves.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.