> NLM ung / Nyheter / SkyggenSkyggen

Maria har skygget Maria og sett på hva  en ungdomskonsulent i NLM ung egentlig gjør.

Jeg heter Maria Jensen, er femten år og går på Ryenberget skole. 15. og 16. juni jobbskygget jeg ungdomskonsulent i NLM ung, Maria Celine Lundeby. På skolen min har vi et fag kalt utdanningsvalg hvor vi får informasjon om ulike utdanninger vi kan velge, og hvilke jobber vi kan få med disse utdanningsprogrammene. Meningen med jobbskygging er å få en liten smakebit i en jobbhverdag vi synes virker interessant.

    

Jeg har kjent Maria Celine hele livet, uten å helt vite hva hun jobber med. Derfor tok jeg kontakt med henne, og heldigvis for meg hadde hun både tid og lyst til å ha meg på besøk. Hun jobber for tiden på NLM sitt hovedkontor i Oslo, hvor hun arbeider som ungdomskonsulent i NLM ung. Disse dagene skriver hun andakter, planlegger arrangement, forbereder seg til jenteseminar på UL og det første planleggingsmøte for Frontline 2018.

      

Disse to dagene har vært veldig morsomme. Jeg har observert en video-innspilling, lest og hjulpet Maria Celine med andakter, fått være med på å planlegge diverse ting, og ikke minst snakket litt om troen vår. Jeg ble tatt godt imot av alle på hovedkontoret, og har til og med fått lov til å være med på noen hemmelige oppdrag. Det var spennende.


Dagens bibelsitat

Jak 1:26 Den som mener at han dyrker Gud, og ikke holder sin tunge i tømme, men bedrar sitt eget hjerte, hans gudsdyrkelse er forgjeves.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.