> NLM / Internasjonalt / EtiopiaEtiopia

NLM startet arbeidet i Etiopia i 1948. Vi jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst nådde folkegruppene i landet.

17. juni var en stor dag ved Tabor Evangelical College. Flere titalls studenter avsluttet studiene sine – men det var også en tid for avskjed for noen av utsendingene.

Vurderer du å bli misjonær en gang? Da kan det være greit å huske at du ikke skal redde hele verden. Her gir en av våre utsendinger i Etiopia deg sine beste tips.

Deler av Bibelen er allerede ferdig oversatt til tsamakko, men skal det nye skriftspråket skrives med fideller eller latinske bokstaver? Be om en snarlig avgjørelse, så bibeltekstene kan trykkes og utgis.

En kirke i sterk vekst trenger mange solid utdannede arbeidere – og ved å utruste kristne ungdommer til vitnetjeneste, kan mange flere få bli kjent med Jesus. Derfor planlegges det utvidelse av Tabor Evangelical College i Hawassa i Etiopia.

I Etiopia arbeider NLM for å redusere barne- og mødredødelighet og utruste lokalsamfunn som er sårbare i tørkeperioder. Vi satser også for å nå unådde folkegrupper med evangeliet, og støtter utdanning av teologer og evangelister.


Stedlig representant

Stedlig representant

Etiopia

+251 (0) 934441519

Dagens bibelsitat

Sal 119:105 Ditt ord er en lykt for min fot og et lys på min sti.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.