> NLM / Internasjonalt / EtiopiaEtiopia

NLM startet arbeidet i Etiopia i 1948. Vi jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst nådde folkegruppene i landet.

I dag besøkte kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit NLMs hovedkontor i Etiopia. De ble servert tradisjonell etiopisk mat og fikk en presentasjon av arbeidet til de norske frivillige organisasjonene som arbeider i landet.

Blant et folk som lever med store daglige utfordringer og mye usikkerhet prøver NLM og en lokal kirke å etablere en skole som kan gi kvalitetsutdannelse for alle. En god fremtid begynner med god utdannelse.

Her jobber norsk misjon tett med den etiopiske stat

NLMs RMM-prosjekt har bidratt til at mødredødeligheten i sørvest-Etiopia har blitt mer enn halvert siden 2008. Nå har Bistandsaktuelt skrevet en flott reportasje fra dette arbeidet.

Les på bistandsaktuelt.no

Kristendommen har vokst raskt blant ts'amakkoene i Woitudalen i Etiopia de siste årene. Men i en ung kirke er det også mange utfordringer.

Jesusfilmen, som er basert på Lukasevangeliet, er verdens desidert mest oversatte film. Den finnes på over 1400 språk – og nå også på ts’amakko!


Stedlig representant

Stedlig representant

Etiopia

+251 (0) 934441519

Dagens bibelsitat

Sal 119:165 Stor fred har de som elsker din lov, og det er ikke noe anstøt for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.