> NLM / Internasjonalt / Etiopia / Nyheter / Sommeravslutning og avskjed på TaborSommeravslutning og avskjed på Tabor

17. juni var en stor dag ved Tabor Evangelical College. Flere titalls studenter avsluttet studiene sine – men det var også en tid for avskjed for noen av utsendingene.

Lørdag 17. juni hadde vi stor fest på Tabor Evangelical College med avslutning for studentene. 19 studenter er blitt ferdig med B.Th., 24 studenter har avsluttet 3-års diplomutdannelse i teologi og 12 stykker er blitt ferdig med 2 års bibelskole.

Det er en stor gledens dag for både studenter og undervisere.

Men for oss som er NLM-utsendinger er det også en litt vemodig dag. Nora Dybdal og Solomon Wako har jobbet som misjonærer her i Hawassa de siste 7 årene, og nå er det tid for dem til å reise tilbake til Norge.

       

Takk for stor innsats

Torsdag hadde vi avskjed for Nora og Solomon med barna sammen med alle ansatte på Tabor College. Vi hadde en veldig fin stund sammen.

Rektor på Tabor, Galgalo Karre, og leder for misjonskolen, Getachew Gelebo, hadde begge bare gode ord og mye takk å gi til Nora og Solomon for innsatsen her på Tabor.

De ansatte hadde ordnet med gave, og Nora, Solomon og de fire barna deres fikk alle fine, tradisjonelle etiopiske klær.

    

NLM-utsendinger på TEC (Ruth, Solomon, Nora, Temesgen og Ragnhild).

   

Vil bli savnet

Torsdag kveld hadde vi som er NLM-utsendinger i Hawassa bønnemøte, og her tok vi oss tid til å få sagt skikkelig TAKK til Nora, Solomon, Moses, Darara, Tore og Thomas for tiden vi har fått ha sammen.

Det ble en veldig fin kveld med felles kveldsmat, mange barnesanger og gode ord og hilsener til familien som skal reise.

Det er alltid vondt å ta farvel, men godt å gjøre det skikkelig og vite at vi snart sees igjen.

Nora og Solomon har gjort en stor innsats på Tabor og har fått bety mye for elevene og de andre lærerne der. Barna deres har også vært en del av gjengen av barn på tomta, og de vil bli savnet til fotballtrening og som en del av fellesskapet.

        

Moses, Thomas og Tore sammen med vennene på tomta

  

Bære frukt

Ordene som var overskriften for avslutningen for elevene i dag, var fra Johannes 15,5: «Den som blir i meg og jeg i ham, bærer mye frukt.»

Nora og Solomon, sammen med de andre lærerne, har undervist og gitt mye av seg selv for at studentene skal være fullt utrustet til å reise tilbake til menighetene de kommer fra og tjene der.

Det er vårt håp for dem, og for Nora og Solomon, at hvor de enn er, får de være i Jesus og Jesus i dem. For da vil de bære mye frukt, uansett hvor de er.


Stedlig representant

Stedlig representant

Etiopia

+251 (0) 934441519

Dagens bibelsitat

Rom 8:33 Hvem vil anklage Guds utvalgte? Gud er den som rettferdiggjør.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.