> NLM / Internasjonalt / IndonesiaIndonesia

Animismen har et godt tak i den indonesiske folkesjela. Landet med flest muslimer i verden er også landet med fedredyrking og svart magi.

Det er ikke alltid man ser de store fruktene av all innsatsen man gjør i Guds rike. Men Gud virker likevel, selv om det ikke alltid oppleves slik. Det har en av våre utsendinger i Indonesia fått oppleve i det siste.

Det at en colaboks havnet i søpla istedet for på gata, ledet til spørsmål som igjen førte til at en kinesisk mann til slutt ble kristen.

Friska og Merry tror at de aldri hadde blitt kjent med psykisk syke, ei heller fått jobbet i et område der nær 100 % regnes som unådde, dersom de ikke hadde hatt praksis hos NLM i Indonesia.

Brita Vestbøstad er ettåring i Indonesia. Les om hennes inntrykk fra landet og arbeidet hun får være med på blant blinde og svaksynte barn og unge.

Noen ganger bare klaffer ting, bitene faller på plass og man vet at her er det Gud som trekker i trådene. Dette fikk jeg selv være med på her i Indonesia da vi besøkte Yakubus og familien for et par uker siden.


Stedlig representant

Stedlig representant

Indonesia

+6282120015178

Dagens bibelsitat

Job 23:14 For han fullfører det han har fastsatt for meg, og av slikt er det mye hos ham.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.