> NLM / Internasjonalt / Indonesia / Nyheter / Teambuilding gir nye krefterTeambuilding gir nye krefter

Foto: Yakub

Medan-avdelingen av NLM Indonesia har nylig vært på teambuildingstur. Der ble det tid til masse aktiviteter av både åndelig og sosial art, og entusiasmen rundt det hele var stor. Disse dagene ga også en ”boost” til å kunne stå på videre i arbeidet vårt.

Det er godt å være samlet som team fra tid til annen. Dette fikk vi oppleve til fulle da Medan-avdelingen av NLM Indonesia hadde satt av tre dager til teambuilding.

Turen gikk til den vakre Tobasjøen, verdens største vulkanske innsjø. Her hadde vi alt av fasiliteter som trengs til god lagbygging, og vi fikk gode dager sammen.

  

Åndelig og sosialt.

Morgensamlinger der vi deler fra Guds Ord er obligatoriske på slike samlinger. I tillegg fikk vi høre familien Pettersens erfaringer fra disippelgjøringskurs på Java. Veldig kjekt at de nye utsendingene tar utfordringen og deler på indonesisk med resten av staben!

 

Foto: Yakub

 

Vi gikk også gjennom den av verdiene våre som går på lagbygging, og entusiasmen var stor når alle fikk mulighet til å dele sine tanker om dette. Et «minicruise» på innsjøen fikk vi også tid til, med innlagt opplæring i lokal dans og evangelisering.

   

Leker

Nytt av året var morgentrim klokken halv sju. Dette ble et populært tiltak, selv om det endte med knall og fall for noen av de eldre under leken «stiv heks». Ikke alltid like lett når en føler seg ung, men kroppen ikke vil lystre.

Vi hadde også tid til andre leker, og en lokal variant av tandemskigåing var svært populært. Bassenget fikk vi også prøvd ut, og som alltid steg stemningen til uante høyder da premiene skulle deles ut.

 

 

Foto: Yakub

 

Kvelden sammen

Noe av det fineste med å være på slike turer er at vi får muligheten til å tilbringe kveldene sammen. Med et fint kveldsmøte, karaoke og bålsamling ble også dette en fin blanding av åndelig og sosialt samvær.

Det var sterkt å sitte rundt leirbålet sammen og kunne dele erfaringer og vitnesbyrd. Vi fikk også mulighet til å skrive ned en synd på en lapp og brenne den på bålet som et symbol på hvordan Jesus har tatt på seg våre synder.

Det er så fint å kunne bruke tid sammen på denne måten, og det gir krefter og energi til å stå på i det videre arbeidet. 


Stedlig representant

Stedlig representant

Indonesia

+6282120015178

Dagens bibelsitat

1Kor 15:55 Død, hvor er din brodd? Død, hvor er din seier?

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.