> NLM / Internasjonalt / Mongolia / NyheterNyheter

Strenghtning Childrens Rights (SCR) prosjekt er eit prosjekt som har som mål å betra barns kvardag i Mongolia. Mellom anna arbeider SCR med å formidle mellom menneskelige positive holdningar til barn og vaksne.

17. november 2010

I UB er de norske barna elever på Internsjonal School of Ulaanbaatar (ISU), og de får undervisning i Norsk, samfunnsfag og RLE gjennom Globalskolen. Derfor har Den Norske skolen ingen egen undervisningsavdeling her. DNS Ulaanbaatar består derfor av ulike fritidsaktiviteteraktiviteter for barna.

17. november 2010

Det er mandag morgen, Benjamin og Samuel er på vei til skolen. Det er ikke så langt å gå, skolen holder til i en leilighet ca 300m fra NLM kontoret. Men på den korte veien rekker vi å treffe på både mennesker, kyr og villhunder.

15. november 2010

I et hjem her i Mongolia ligger det en Bibel uten forside. Men forsiden ble ikke revet av for å ødelegge.

11. november 2010

Det kommer i gjennomsnitt 70 personer til gudstjenestene i Bajariin Medee (Godt Nytt) i Ulaanbaatar. Jeg tok en prat med pastor Purevdorj Jamsran, Puje, for å lære litt mer om menigheten.

08. november 2010

Strengthening Primary Health Care (SPH) prosjektet blir nå utvidet til provinsen Bayan Ulgii. Helsprosjektet drives nå i 3 av de vestlige provinsene i Mongolia.

04. november 2010

Det følast som om eg nett kom til Ulaanbaatar, men det visar seg at eg snart har vore her i tre månadar. Tida går fort, opplevelsane er mange og eg trivs betre enn eg nokon gong hadde turd å håpa på. Det at eg befinn meg her, trivs så godt og rett og slett diggar arbeidet er eine og aleine Guds ære.

01. november 2010

Strengthening Primary Health (SPH) prosjektet til NLM i Mongolia handler om å styrke primærhelsetjenesten for dermed å bedre helsestatusen for befolkningen.

01. november 2010

Strenghtning Children’s Rights prosjct (SCR) er eit 5 årig prosjekt (2008 – 2013) som har som mål å betra barns kvardag i Mongolia.

22. september 2010

9.-11.september var det storsamling i teateret i Khovd. 240 mongoler var samlet til misjonskonferanse under overskriften ”Stå opp og gå. Ved deg skal evig liv bli gitt til folkeslagene”.

15. september 2010

Menighetene i Mongolia vokser stadig. I løpet av de siste 15 årene har det vært stor økning i antall kristne. Tallet er nå ansett til ca femti tusen kristne i landet.

24. august 2010

I år går høstgaven til Monglia ─ et samfunn i vekst. I Mongolia driver NLM både et stort bistandsarbeid og støtter drift av menigheter og bibelskole.

15. juni 2010

Den mongolske 24-åringen Dolgor var ferdigutdannet, og hadde fått jobb i hovedstaden Ulaanbaatar.

16. april 2010

Tanker og opplevelser fra en ettåring i Mongolia. 

07. juni 2009

”Hvorfor kom dere til Mongolia?” var det en dame som spurte meg en dag vi var på lekeplassen.


Stedlig representant

Stedlig representant

Mongolia

+976 99 01 38 24

Misjonærblogger

Dagens bibelsitat

Sal 73:26 Om enn mitt kjød og mitt hjerte svikter, så er Gud mitt hjertes klippe og min del for evig.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.