> NLM / Internasjonalt / Øst-AfrikaØst-Afrika

NLMs misjonsarbeid i Øst-Afrika er organisert gjennom de evangelisk lutherske kirkene i Kenya (ELCK) og Tanzania (ELCT), og gjennom vår egen organisasjon Scripture Mission East Africa. 

Familien Markhus er blitt "Tent For å Tjene" under sitt tre måneders lange opphold på TeFT i Kenya. Les og la deg inspirere!

2.-9. mars var utsendingene i Øst-Afrika samlet i Nairobi til årets konferanse (AGM), under det gjennomgående temaet «takknemlig».

For førti år siden var Sekerr og resten av Pokot preget av frykt. I dag er samfunnet forvandlet – de synger en sang som aldri tar slutt.

Den norske ambassadøren i Kenya, Victor C. Rønneberg, åpnet 15. februar 2018 den andre komplette vannsisternen i TWSP. – Måten dere følger opp Bibelens budskap om å bistå de fattige er både overveldende og berømmelsesverdig, uttaler ambassadøren.

"Til dere må jeg være ærlig," sa mannen. "Vi kommer ikke til å grave noe her den neste måneden." En slik uttalelse vil normalt være en stor nedtur for oss som arbeider med vannsisterner. Likevel gir det grunn til optimisme.


Dagens bibelsitat

Ord 16:24 Milde ord er som en strøm av honning, søte for sjelen og en legedom for kroppen.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.