> NLM / Internasjonalt / Øst-AfrikaØst-Afrika

NLMs misjonsarbeid i Øst-Afrika er organisert gjennom de evangelisk lutherske kirkene i Kenya (ELCK) og Tanzania (ELCT), og gjennom vår egen organisasjon Scripture Mission East Africa. 

Kvar dag møter utsendingane våre i Aust-Afrika menneske som er skapt og elska av Gud. Dei fleste er ikkje interesserte i å snakka om tru, men nokre tek kontakt. Dei er på jakt etter sanninga.

Det er givende å arbeide for å hjelpe mennesker og lokalsamfunn til en bedre og tryggere hverdag. Men det er slitsomt når befolkningen ikke ser verdien i hjelpen de tilbys, skriver en av NLMs utsendinger i Bangale i Kenya.

Gåte: Hva har presten, piloten, journalisten, animatøren og læreren til felles?

De syv familiene som har startet er svært positive og motiverte. Barna trives og foreldrene er særlig takknemlige for at de kan sitte sammen og ta til seg av undervisningen, sier Rune Mjølhus, leder for Teft Familie.

– Hun skulle bli misjonær, barna skulle bli misjonærbarn og jeg skulle bli misjonærkone. Så stakk jeg hånda i lomma og fant mulighet til å lage film, skriver Roger Gihlemoen i Tanzania.


Dagens bibelsitat

Joh 15:2 Hver grein på meg som ikke bærer frukt, tar han bort. Og hver den som bærer frukt, renser han, for at den skal bære mer frukt.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.