> NLM / Internasjonalt / Øst-AfrikaØst-Afrika

NLMs misjonsarbeid i Øst-Afrika er organisert gjennom de evangelisk lutherske kirkene i Kenya (ELCK) og Tanzania (ELCT), og gjennom vår egen organisasjon Scripture Mission East Africa. 

Linkus kommer til Tanzania

Barnas Misjonsprosjekt 2017/2018 skal ha Tanzania i fokus. Denne første episoden er ment som en introduksjon til årets prosjekt, og gir et innblikk i landet og alt Linkus skal oppleve på sin reise.

Da kenyanere gikk til valg 8. august 2017 var det forventet et jevnt resultat. Sittende president Kenyatta ble erklært vinner, men opposisjonen hevder at de vant ved valgfusk.

"En giraff i leiren," ble det ropt på NCS-leirskolen. Camping i Kenya byr på annen spenning enn i Norge.

Sør-Sudan, verdens yngste nasjon, er herjet av borgerkrig og sult. FN advarer om folkemord. Men ved hjelp av Mission Aviation Fellowship (MAF) når kristne inn med både nødhjelp, bistand og evangeliet til unådde folkeslag.

"Urithi wa Adamu" - Møt skuespillerne i "Adams arv"

I Tanzania arbeider NLM-utsending Roger Gihlemoen med å produsere fem animasjonsfilmer om bibelhistorien, kalt "Urithi wa Adamu" (Adams arv), som blir Øst-Afrikas første motion capture hel-animerte serie. Her får du møte noen av skuespillerne.

Les mer | Første produksjonsblogg


Dagens bibelsitat

Sal 119:165 Stor fred har de som elsker din lov, og det er ikke noe anstøt for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.