> NLM / Internasjonalt / Øst-AfrikaØst-Afrika

NLMs misjonsarbeid i Øst-Afrika er organisert gjennom de evangelisk lutherske kirkene i Kenya (ELCK) og Tanzania (ELCT), og gjennom vår egen organisasjon Scripture Mission East Africa. 

Jeg kommer frem i tide, og legger merke til at det ikke er et eneste barn å se utenfor kirken. Men barna jeg besøker i dag har to gode lærere med hjerte for Jesus og for barna.

Flyr for misjonen

Bli bedre kjent med arbeidet til MAF (Mission Aviation Fellowship), NLMs samarbeidsorganisasjon i Øst-Afrika! I denne filmen møter du Eivind Johannes Lindtjørn, MAF-pilot og utsending for NLM. Han har også produsert filmen.

Soma Biblia skal stå for produksjon og salg av sangboken "Tumwabudu Mungu Wetu” til ELCT. Det betyr et stort skritt på veien mot økonomisk uavhengighet for litteraturmisjonen.

– Kirkens tyngdepunkt er flyttet til det globale sør, var innledningen til Dr Agnes Abuom i Kirkenes verdensråd under partnermøtet mellom NLM, EECMY, ELCT og ELCK.

– En bevisst kristen familie er en kraftfull misjonsstasjon der den er plassert, sier Geir Magne Engås. Til høsten tar han og kona Margareth over som ledere for TeFT familie.


Dagens bibelsitat

1Pet 5:8 Vær edrue, våk! Deres motstander, djevelen, går omkring som en brølende løve og søker noen han kan oppsluke.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.