> NLM / Internasjonalt / Sør-Amerika / Nyheter / Lokalmenighetene og helhetlig misjonLokalmenighetene og helhetlig misjon

56 pastorer og ledere i IEL-P  var fra 16. til 19. februar samlet til kurs på SETELA i Arequipa. 

Lederne er takknemlige for at misjonærene kom med evangeliet til Peru, men nå ønsker de å bringe det videre, i ord og handling. Kursets hensikt var å gi menighetene hjelp til det gjennom temaer som: Misjon - proklamasjon og praktisk handling, misjon med utgangspunkt i lokalmenigheten og hvordan være en diakonal menighet.   

 

Vi må vise hva evangeliet betyr

Rodolfo Nuñez, en av pastoren i Arequipa, forteller at han har fått øynene opp for hvordan forkynnelse og handling hører sammen. Evangeliet må forkynnes samtidig som vi i praktisk handling viser hva det betyr.

 

Kristi kjærlighet i praksis

Betariz Apaza Sipo (27 år) fra Crucero, forteller at hun drar tilbake med en ny forståelse av at diakoni er å tjene. Vi ble utfordret til å dele Kristi kjærlighet i praktisk handling. Hun forteller videre at hun har fått hjelp til å lage konkrete planer som lederne fra hennes område nå skal reise heim og sette ut i praksis.

 

Diakoni og misjon hører sammen

Maria Canja Cari (22 år) er fra en annen menighet i Crucero-området. Hun forteller at hun har fått en ny forståelse av sammenhengen mellom diakoni og misjon og hvordan de hører sammen i menighetsarbeidet. Kurset har gitt henne ny kunnskap som hun vil dele og praktisere i sin menighet

 

På tide å ta del i misjonsoppdraget

Sebastian Yanqui (49 år), en av pastorene i Juliaca, forteller at han har fått en forsterka motivasjon for misjon. Det er på tide at vi som lokalmenigheter tar del i misjonsoppdraget!

  


Stedlig representant

Stedlig representant

Sør-Amerika

+51 958 346 896

Misjonærblogger

Dagens bibelsitat

Rom 11:6 Men er det av nåde, da er det ikke mer av gjerninger. Ellers blir nåden ikke lenger nåde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.