> NLM / Internasjonalt / Sør-Amerika / Nyheter / Lokalmenighetene og helhetlig misjonLokalmenighetene og helhetlig misjon

56 pastorer og ledere i IEL-P  var fra 16. til 19. februar samlet til kurs på SETELA i Arequipa. 

Lederne er takknemlige for at misjonærene kom med evangeliet til Peru, men nå ønsker de å bringe det videre, i ord og handling. Kursets hensikt var å gi menighetene hjelp til det gjennom temaer som: Misjon - proklamasjon og praktisk handling, misjon med utgangspunkt i lokalmenigheten og hvordan være en diakonal menighet.   

 

Vi må vise hva evangeliet betyr

Rodolfo Nuñez, en av pastoren i Arequipa, forteller at han har fått øynene opp for hvordan forkynnelse og handling hører sammen. Evangeliet må forkynnes samtidig som vi i praktisk handling viser hva det betyr.

 

Kristi kjærlighet i praksis

Betariz Apaza Sipo (27 år) fra Crucero, forteller at hun drar tilbake med en ny forståelse av at diakoni er å tjene. Vi ble utfordret til å dele Kristi kjærlighet i praktisk handling. Hun forteller videre at hun har fått hjelp til å lage konkrete planer som lederne fra hennes område nå skal reise heim og sette ut i praksis.

 

Diakoni og misjon hører sammen

Maria Canja Cari (22 år) er fra en annen menighet i Crucero-området. Hun forteller at hun har fått en ny forståelse av sammenhengen mellom diakoni og misjon og hvordan de hører sammen i menighetsarbeidet. Kurset har gitt henne ny kunnskap som hun vil dele og praktisere i sin menighet

 

På tide å ta del i misjonsoppdraget

Sebastian Yanqui (49 år), en av pastorene i Juliaca, forteller at han har fått en forsterka motivasjon for misjon. Det er på tide at vi som lokalmenigheter tar del i misjonsoppdraget!

  


Stedlig representant

Stedlig representant

Sør-Amerika

+51 958 346 896

Misjonærblogger

Dagens bibelsitat

Sal 118:5 Ut av trengselen kalte jeg på Herren. Herren svarte meg og førte meg ut i fritt rom.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.