> NLM / Internasjonalt / Sør-Amerika / Nyheter / Nasjonal ungdomsleirNasjonal ungdomsleir

ICELs arbeid fikk en glimrende start på året med nasjonal ungdomsleir. 

Det har vært tradisjon for å arrangere nasjonal leir for ungdom rundt nyttår i Bolivia. I fjor ble det ikke noe av leiren, men i år ble tradisjonen tatt opp igjen med stil. Leiren ble arrangert fra 4.-7. januar på en leirplass like utenfor Sucre.

  

Bibeltimer og seminarer 

Over 100 ungdommer var med på leiren, en liten økning sammenlignet med tidligere år. Flesteparten kom fra Cochabamba, Potosí og Sucre. Tema for leiren var DNA – noe du ikke kan forandre. Hver morgen ble det holdt bibeltime og på ettermiddagene ulike seminarer med aktuelle tema. Ungdommene lyttet godt og fikk meg seg mye.

  

Lek og konkurranser med mening 

Ledergruppen, som besto av 12 ungdommer, dro noen uker før leiren til Vallegrande for å bli kurset i konkurranser og leker man kan bruke på leir som har et budskap og som stimulerer til samarbeid og ikke bare konkurranse.  Resultatet ble et kjempegodt program med variert og inkluderende lek og konkurranser.  

Leir er viktig også i Bolivia. Ungdommene nyter å få være en del av et større fellesskap det knyttes nye vennskap og ungdom blir styrket i troen. 


Stedlig representant

Stedlig representant

Sør-Amerika

+51 958 346 896

Misjonærblogger

Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.