> NLM / Internasjonalt / Vest-AfrikaVest-Afrika

I Vest-Afrikaregionen satser NLM målbevisst på to unådde, muslimske folkegrupper. Mahouene i Elfenbenskysten og malinkéene i Mali er begge stolte folk med en svært sterk muslimsk tradisjon.

På kvinnekurs nord i Elfenbenskysten ble kvinner fra menighetene utfordret til selv å ta ansvar for mye av kurset. Det ble en svært positiv opplevelse.

Da Traores barn begynte på speed school i Abidjan, forsto han viktigheten av skolegang. Nå har han hjulpet naboens sønn til å begynne på skolen, og det har inspirert flere andre.

– Jeg kan ikke tenke meg en bedre motivasjon til å stå opp om morgenen, sier Guisso. Han er lærer for en av «speed school»-klassene i Abidjan i Elfenbenskysten.

Litt regn gjer ikkje noko, når man kan kose seg med songar, leik, mat og filmar om Bibelen – på leir i Elfenbeinskysten!

Då Abou las i Matteusevangeliet, gjekk det opp for han at Jesus ein dag skal kome igjen. No vitnar han frimodig blant sine eigne i landsbyen i Elfenbeinskysten.


Stedlig representant

Stedlig representant

Vest-Afrika

Dagens bibelsitat

1Kor 2:12 Men vi har ikke fått verdens ånd, men den Ånd som er fra Gud, for at vi skal kjenne det som Gud i sin nåde har gitt oss.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.