> NLM / Internasjonalt / Vest-AfrikaVest-Afrika

I Vest-Afrikaregionen satser NLM målbevisst på to unådde, muslimske folkegrupper. Mahouene i Elfenbenskysten og malinkéene i Mali er begge stolte folk med en svært sterk muslimsk tradisjon.

NLMs misjonærer befinner seg trygt i Abidjan, mens soldater har tatt kontroll over byen Bouaké lengre nord i landet.

Det er tid for siste episode av adventskalenderen vår! Geir Henning er ved reisens slutt, men først blir han med radioteamet på tur. Kan man nå en unådd folkegruppe med radioteater om Jesus? Liker forfedrenes ånder bananer? Og hva sitter egentlig sunnmøringen igjen med etter reisen til Vest-Afrika?

Kvinnekurset i Ouaninou nord i Elfenbenskysten ble et etterlengtet avbrekk fra en utfordrende hverdag for mahoukvinnene.

I 3. episode av julekalenderen vår, "Tunheim på tur", vender Geir Henning tilbake til skolebenken og får et lynkurs i hurtigskole, før han i vill forferdelse blir invitert med på dansegulvet. Og kan det være helsefarlig å gå til frisøren?

– De menneskelige ressursene er det viktigste vi har, sier pastor Issiaka i Abidjan. Han brenner for at menigheten han leder skal styrkes og vokse innenfra.


Stedlig representant

Stedlig representant

Vest-Afrika

+225 87 17 02 99

Dagens bibelsitat

Job 23:14 For han fullfører det han har fastsatt for meg, og av slikt er det mye hos ham.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.