> NLM / Jobb og tjeneste / Jobb og tjeneste i NLM / Tjeneste i Norge / Ledige stillinger Norge / Daglig leder - Utsyn barnehage, FinnøyDaglig leder - Utsyn barnehage, Finnøy

Utsyn barnehage på Finnøy søker daglig leder i 100 % stilling.

Utsyn barnehage på Finnøy er en 3 avdelings barnehage. Barnehagen ble bygget i 1982, men er renovert i 2013 og i 2017 ble uteområdet og barnehagens inneareal betydelig oppgradert. Barnehagen eies av NLM Barnehagene AS og drives med kristent formål. Barnehagen holder til på en unik naturtomt i flotte omgivelser på Finnøy.

     

Vi søker nå:

Daglig leder/styrer

i 100% stilling

   

Daglig leder skal ha ansvar for drift av barnehagen, herunder personal, pedagogisk og administrativt ansvar. Den vi søker etter må være utdannet barnehagelærer og helst ha erfaring eller videre-utdanning innen ledelse.

Den som blir tilsatt forplikter seg til å arbeide etter barnehagens kristne verdigrunnlag, vedtekter og instrukser og arbeide aktivt for å fremme barnehagens målsetting og verdier.

  

Vi søker etter en person som har fokus på relasjoner og sosial kompetanse, kan lede og ha økonomisk/adminstrativ styring av barnehagen. Har gode samarbeids og kommunikasjonsevner og er faglig trygg. Kan bidra til et godt miljø og samarbeidsklima for ansatte, foreldre og barn. Er fleksibel, fremtidsrettet og løsningsorientert. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

   

Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i nært samarbeid med øvrige ansatte.

Barnehagen er medlem i PBL.

Lønn etter avtale.

  

For spørsmål eller informasjon kontakt leder av eierstyret Kyrre Vastveit tlf. 98291850.

      

Søknad, CV og referanser sendes:

kyrre.vastveit@lyse.net eller utsyn@barnehage.no

     

Søknadsfrist: 9. mars 2018

Tiltredelse: etter avtale

 


Dagens bibelsitat

Joh 6:37 Alle de som Faderen gir meg, kommer til meg. Og den som kommer til meg, vil jeg slett ikke støte ut.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.