Personalrådgiver - NLM personalavdelingen

Vil du være med å rekruttere personer til spennende tjeneste i utlandet? Ønsker du å legge til rette for gode og trygge rammer og rutiner for alle våre ansatte? Trives du med å utvikle og forbedre systemer og rutiner? Da håper vi at du vil bli med i teamet vårt som vår nye personalrådgiver.

Personalavdelingen er en fagavdeling på NLMs hovedkontor med fire ansatte på det nåværende tidspunkt. Avdelingen arbeider med å utvikle og legge til rette for at til enhver tid gjeldende retningslinjer for NLMs personalarbeid blir fulgt opp slik at NLM skal være en godorganisasjon å være ansatt i. Rekruttering til stillinger og kompetanseutvikling i organisasjonen er viktige innsatsområder for avdelingen.

    

Vi søker nå:

Personalrådgiver

100 % (fast stilling)

  

Arbeidsoppgaver

En stor del av stillingens oppgaver er rekrutteringsprosesser til tjeneste utenlands. Vi søker deg som ønsker å være med på utvikling og oppfølging av rekrutteringsrutiner, personalordninger samt aktivt være med å videreutvikle kompetanseutvikling i organisasjonen.

  

Kvalifikasjoner

 • Vi søker deg som er utviklingsorientert, strukturert, kvalitetsbevisst og trygg, har pågangsmot og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
 • Du bør ha høyere utdannelse innen personal/HR og eller andre relevante fagområder som pedagogikk, teologi, missiologi eller organisasjonsutvikling
 • Forståelse eller kompetanse for juridiske spørsmål knyttet til arbeidsrett
 • IKT-kompetanse og forståelse for digitalisering
 • God kjennskap til misjon og kristent arbeid.
 • Internasjonal erfaring er en fordel.

   

NLM kommer under unntaksreglene i Arbeidsmiljøloven § 13-3. Det er en forutsetning at søkere bekjenner den kristne tro og kan identifisere seg med NLM sitt formål og verdier i samsvar med ”Verdidokument – Grunnlagsdokument for ansettelse i Norsk Luthersk Misjonssamband”. Det blir innhentet opplysninger i tråd med aml. §13-4.

   

Vi kan tilby

 • Spennende og meningsfylte oppgaver med stort utviklingspotensial
 • Positivt arbeidsmiljø der det alltid skjer noe
 • Variert arbeid
 • Et team av erfarne og engasjerte medarbeidere
 • Fleksibel arbeidstidsordning

    

Lønn etter NLMs regulativ

Noe reising må påberegnes

Nærmeste overordnede er personalleder og arbeidsted er Oslo.

  

For spørsmål eller informasjon, kontakt personalleder Kari Margrethe Solvang på ksolvang@nlm.no eller på tlf 22 00 72 00

  

Søknad , CV og attester sendes:

Personalleder Kari Margrethe Solvang, ksolvang@nlm.no

  

Søknadsfrist: 21. november.

Tiltredelse: Snarest og etter avtale

  


Dagens bibelsitat

Sal 96:1f Syng for Herren en ny sang! Syng for Herren, all jorden! Syng for Herren, pris hans navn! Forkynn fra dag til dag hans frelse!

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.