Lærer Kenya

Har du lyst til å være lærer i en annen kontekst, og i tillegg få nye og andre erfaringer på kjøpet? Ønsker du å bo i eksotiske Afrika i noen år? Er du opptatt av at norske barn som vokser opp i utlandet skal ha det bra?

Norsk Luthersk Misjonssambands (NLM) visjon er ”Verden for Kristus”. Vi vil utbre Guds rike gjennom ord og handling og har i dag ca. 130 utsendinger på 3 kontinent. Vår viktigste ressurs er motiverte og engasjerte medarbeidere som deler organisasjonens verdier og målsetting. 

    

Vi søker allmennlærere til:

Nairobi, Kenya

  

Den norske skolen i Kenya, NCS (Norwegian Community School) ligger i hovedstaden Nairobi. Skolen er fådelt og har barn i klassetrinna 1-7. Ungdomsskoleelever går på West Nairobi School, og har da støtte av norsk lærer. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som vil bety en forskjell for de norske barna som går på skolen. Noen av barna er der for en lengre periode, mens andre har tilhørighet i TeFT Familie (familiebibelskole) og er der for et kortere tidsrom. Du vil få mulighet til å komme tett på misjonsarbeid i Øst-Afrika.

Vi stiller bolig til disposisjon på «tomta». NLM har sin administrasjon for arbeidet i Øst-Afrika på samme område som skolen ligger. I tillegg er det nasjonale NLM-arbeidere, norske utsendinger og deltakere på TeFT som bor på området. Med andre ord ligger alt til rette for et internasjonalt og spennende miljø.

For mer informasjon om NCS, gå til nettsidene deres: www.dnskenya.no.

      

Ønskede kvalifikasjoner for stilling

  • Fullført utdanning som lærer/allmennlærer.
  • Arbeidserfaring fra norsk skole.
  • Evne til fleksibilitet og tilpasning.
  • Gode samarbeidsevner.

Vi forutsetter at søker bekjenner den kristne tro og kan identifisere seg med NLM sitt formål og verdier i samsvar med ”Verdidokument – Grunnlagsdokument for ansettelse i Norsk Luthersk Misjonssamband”.

      

Vi kan tilby

  • Ansettelse i 2 år med mulighet for forlengelse.
  • Ordnede arbeidsforhold.
  • Lønn etter NLMs regulativ.
  • Vi legger til rette for arbeidsoppgaver for ektefelle.

   

Dersom du har spørsmål eller ønsker søknadsskjema, ta kontakt med regionleder Morten Egeland, megeland@nlm.no /22 00 72 22, eller personalrådgiver Gunn Marit Stokkeland på gstokkeland@nlm.no / 22 00 72 30.

    

Søknadsfrist: 12. desember 2017

Tiltredelse: 1. august 2018


Kontakt

Ta kontakt med NLMs personalrådgiver for mer informasjon om jobb og tjeneste i NLM.  

Personalrådgiver

Personalavdelingen

22 00 72 30

Dagens bibelsitat

Sal 34:8 Herrens engel slår leir rundt omkring dem som frykter ham, og han frir dem ut.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.