Volontør Etiopia

Lyst til å gjøre noe meningsfylt, og samtidig oppleve en annen kultur? Hva med å bruke noen måneder i Etiopia? Måneder som gir deg muligheten til å utgjøre en forskjell. Måneder som kan gi deg en annerledes opplevelse og mer kunnskap om en annen kultur.

Norsk Luthersk Misjonssambands (NLM) visjon er ”Verden for Kristus”. Vi vil utbre Guds rike gjennom ord og handling og har i dag ca. 130 utsendinger på 3 kontinent. Vår viktigste ressurs er motiverte og engasjerte medarbeidere som deler organisasjonens verdier og målsetting. 

   

NLM søker nå

Volontør

til Hawassa, Etiopia

      

NLM ønsker vinteren 2018 å ha en volontør i Hawassa, Etiopia. I Hawassa er det lokalisert et teologisk seminar, og flere NLM-utsendinger bor der. Volontør vil ha oppgaver inn mot norske barn. Vi stiller bolig til disposisjon, og du vil være en del av et fellesskap der misjon står i hovedfokus.

Ungdom eller pensjonist? Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som syns dette høres spennende ut. Det vil være en fordel med utdanning innen barneomsorg, men personlig egnethet vil også bli vektlagt.

        

  • Fleksibel oppstart, og engasjement i tre måneder.  
  • Bolig blir stilt til disposisjon av NLM.
  • Reise og forsikring dekkes av NLM.
  • Ordnede forhold med skriftlig volontøravtale. 
  • Den som blir engasjert forutsettes å bekjenne kristen tro og også være lojal mot NLMs verdigrunnlag.

    

Dersom du har spørsmål eller ønsker søknadsskjema, ta kontakt med regionleder Morten Egland, megeland@nlm.no eller personalrådgiver Gunn Marit Stokkeland på gstokkeland@nlm.no / 22 00 72 30.

  

Søknad må skrives på eget skjema, og sendes på epost til gstokkeland@nlm.no

     

Søknadsfrist: 1. november 2017.

Tiltredelse: Jan/feb 2018

 

 

 


Kontakt

Ta kontakt med NLMs personalrådgiver for mer informasjon om jobb og tjeneste i NLM.  

Personalrådgiver

Personalavdelingen

22 00 72 30

Dagens bibelsitat

Sal 73:23f Men jeg blir alltid hos deg, du har grepet min høyre hånd. Du leder meg ved ditt råd, og deretter tar du meg opp i herlighet.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.