Volontør Kenya

Lyst til å gjøre noe meningsfylt, og samtidig oppleve en annen kultur? Hva med tre måneder i Nairobi? Måneder som gir deg muligheten til å utgjøre en forskjell. Måneder som kan gi deg en annerledes opplevelse og mer kunnskap om en annen kultur.

Norsk Luthersk Misjonssambands (NLM) visjon er ”Verden for Kristus”. Vi vil utbre Guds rike gjennom ord og handling og har i dag ca. 130 utsendinger på 3 kontinent. Vår viktigste ressurs er motiverte og engasjerte medarbeidere som deler organisasjonens verdier og målsetting. 

   

NLM søker nå

Skolevolontør til TeFT Familie

    

NLM startet fra januar 2017 med TeFT Familie bibelskole. Fjerde kull fra januar 2019 har ungdommer i ungdomsskolealder, og vi søker derfor etter volontør som kan sette rammene for en skoledag. Oppgave blir å ha struktur på skoledagene med timer og friminutt. Det er ikke forventet at du kan undervise, men at du har allmenn forståelse slik at du kan hjelpe i flere av fagene. Du vil bo på NLMs tomt i Nairobi, og være en del av et større fellesskap der misjon står i hovedfokus. På området ligger NLMs base for Øst-Afrika, og det er skole der for 1.-7. trinn.

Ungdom eller pensjonist? Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som syns dette høres spennende ut. Det vil være en fordel med utdanning, men personlig egenhet i betydning engasjement og forståelse for ungdomstid, vil også bli vektlagt.

   

  • Tre måneder fra januar 2019 til og med mars 2019.
  • Bolig blir stilt til disposisjon av NLM.
  • Lunsj på «arbeidsdager».
  • Utgifter til reise og forsikring dekkes av NLM.
  • Ordnede forhold med skriftlig volontøravtale. 
  • Den som blir engasjert forutsettes å bekjenne kristen tro og  være lojal mot NLMs verdigrunnlag.

   

Dersom du har spørsmål eller ønsker søknadsskjema, ta kontakt med teftfamilie@nlm.no eller personalrådgiver Rannveig Plementas: rplementas@nlm.no

  

Søknad må skrives på eget skjema, og sendes på epost til rplementas@nlm.no

   

Søknadsfrist: 1. oktober 2018

Tiltredelse: 1. januar 2019


Kontakt

Ta kontakt med NLMs personalrådgiver for mer informasjon om jobb og tjeneste i NLM.  

     

 

 

 

  

Rannveig Aksnes Plementas

Personalrådgiver

      

22 00 72 84

rplementas@nlm.no

Dagens bibelsitat

Sak 9:9b Se, din konge kommer til deg. Rettferdig er han og full av frelse, ydmyk er han og rir på et esel, på den unge eselfolen.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.