> NLM / Leir / Leirer/weekender / MIDT-NORGE / Påskeleir for 2.-5.-klassinger på...Påskeleir for 2.-5.-klassinger på Misjonssenteret

Sted: Misjonssenteret Namsos Dato: 16.3.2018 - 18.3.2018 Alder: Barn

16.-18. mars er det tid for påskeleir på Misjonssenteret i Namsos for alle som går i 2.-5. klasse. Vi får lære mer om Bibelens påskebudskap, og høre om barn i Tanzania. Det blir kjekke aktiviteter både inne og ute, så sørg for å ta med klesskift og gode uteklær slik at du kan være med og leike i snøen hvis det blir muligheter for det. På Misjonssenteret overnatter vi på sovesaler. Leiren starter fredag ettermiddag og avsluttes søndag ettermiddag, der også foreldre, søsken og andre er velkommen. Bli med du også, og få gjerne med deg en venn eller fler!

Påmeldingsfrist:

Torsdag 8. mars.

Pris for leiren:

- kr 270 ved påmelding innen fristen
- kr 370 ved påmelding etter fristen
Det gis ikke avslag i pris dersom en ikke deltar på hele leiren.

Program:


Mulige feil i oppstarten av ny leirpåmelding

Dersom du opplever uventede feil i den nye leirpåmeldingen (felt/knapper som ikke fungerer eller lignende) så ta kontakt med minside@nlm.no, så får vi rettet feilen så snart som mulig. Ring gjerne telefon 22 00 72 72 (i kontortiden).

Dagens bibelsitat

Sak 9:9b Se, din konge kommer til deg. Rettferdig er han og full av frelse, ydmyk er han og rir på et esel, på den unge eselfolen.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.