> NLM / Leir / Leirer/weekender / NORD / Ekstraordinært årsmøteEkstraordinært årsmøte

Dato: 27.10.2018

Mange vil være kjent med at det arbeides med renovering av Skoghus leirsted. Det ble orientert muntlig angående dette under ordinært årsmøte i Bodø 18.-20. mai.

I forlengelsen av den orienteringen, ble det vedtatt at regionstyret skulle kalle inn til ekstraordinært årsmøte med Skoghus som eneste sak.
Vi inviterer derfor til ekstraordinært årsmøte 27.oktober d.å. på Skoghus leirsted.

Vi starter med lunsj kl. 11:00, og setter det ekstraordinære årsmøte kl. 12:00. Vi tar sikte på å være ferdig kl. 15:00. Hver enkelt betaler kr 200,- for varm lunsj inklusiv kaffe og kaker som det vil gå en del av under ei slik samling. 

De som har behov for overnatting må gi melding direkte til Skoghus, telefon: 488 66 836. 

Selv om det kun er en sak, Skoghus, som er på sakskartet, håper vi på at mange utsendinger fra de ulike fellesskapene våre er representert, enten med egne medlemmer, eller med andre dere ønsker å sende som representant for fellesskapet.

Påmelding innen 18.  oktober.


Mulige feil i oppstarten av ny leirpåmelding

Dersom du opplever uventede feil i den nye leirpåmeldingen (felt/knapper som ikke fungerer eller lignende) så ta kontakt med minside@nlm.no, så får vi rettet feilen så snart som mulig. Ring gjerne telefon 22 00 72 72 (i kontortiden).

Søk på leir

Dagens bibelsitat

Joh 17:21 at de alle må være ett, likesom du, Far, i meg, og jeg i deg – at også de må være ett i oss, for at verden skal tro at du har utsendt meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.