> NLM / Leir / Leirer/weekender / NORD / INTRO 13+INTRO 13+

Sted: Soltun Dato: 23.11.2018 - 25.11.2018 Alder: Ungdom

Endelig er det Intro på Soltun igjen! Se for deg en helg på Soltun, kanskje det koseligste leirstedet vi har i regionen.

Se for deg kakao og bålkos i Setermoens friske luft. Eller se for deg taco slik den skal være, med nok kjøtt og ost og rikelig med rømme . Eller se for deg de hjemmekoselige veggene på Soltun, med en atmosfære som får deg til å slappe helt av og føle deg hjemme.

På denne Introhelgen vil det være mange gode ledere, god mat, god forkynnelse, gøye aktiviteter, nye vennskap og mye mer. Vi håper du vil være med på Intro! Ta gjerne med deg en venn

Ledere: Jonas Kråkenes, Lars Oscar Jenssen, Victoria Elisabeth Yuen, Maj Turid Olsen, Kamilla Kårbø, Julianne Jensen, Ane Marte Warvik m.fl.

For konfirmantene er dette helgesamling nr 2 av totalt fire. Flere av konfirmantlederene blir også med denne helgen. Konfirmanter må melde deg på ved å sende epost til lvik@nlm.no. Du trenger ikke melde deg via web.


Today's Quote

Sef 3:17 Herren din Gud er midt iblant deg, en helt som frelser. Han fryder seg over deg med glede, han tier i sin kjærlighet, han jubler over deg med fryderop.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.