> NLM / Leir / Leirer/weekender / NORD / Karalaksleir 2.-6. trinnKaralaksleir 2.-6. trinn

Sted: Karalaks Dato: 2.11.2018 - 4.11.2018 Alder: Barn

Snart er det Karalaksleir igjen! Du som går fra 2.-6. klasse er hjertelig velkommen til en heidundrende artig helg på Karalaks! Vi gleder oss til å se dere vi kjenner fra før, og hilse på nye leirdeltakere. Sammen skal vi ha det gøy ute og inne. Det blir ekspedisjon ute i naturen, fotballspill og artige konkurranser. På samlingene hører vi om Guds godhet mot oss, og hvordan vi kan være gode mot hverandre. Vi som skal være ledere tror dette kommer til å bli en veldig fin leir!

Leiren avsluttes sammen med familien søndag kl. 11.00. Da er foreldre, søsken, besteforeldre og andre bekjentskaper hjertelig velkommen til en samling. Etterpå er det også mulighet for å få seg middag. Prisen for dette er 50 kr for voksne og 25 kr for barn. Husk å melde deg på leiren tidlig, den kan bli fulltegnet og det er førstemann til mølla som gjelder.

I november treffes vi på Karalaks!

Lederne denne gangen blir Katrine Andersen, Ragnhild Austvik, Kajsa Enger, Martha og Johannes Sæleset med flere.

PS! Les ta-med-lista godt, du kommer til å få bruk for alt som står der.

Hilsen hovedleder Johannes Sæleset.
Tlf: 901 49 686


Mulige feil i oppstarten av ny leirpåmelding

Dersom du opplever uventede feil i den nye leirpåmeldingen (felt/knapper som ikke fungerer eller lignende) så ta kontakt med minside@nlm.no, så får vi rettet feilen så snart som mulig. Ring gjerne telefon 22 00 72 72 (i kontortiden).

Søk på leir

Dagens bibelsitat

Joh 17:21 at de alle må være ett, likesom du, Far, i meg, og jeg i deg – at også de må være ett i oss, for at verden skal tro at du har utsendt meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.