> NLM / Leir / Leirer/weekender / NORD / LeirklubbLeirklubb

Bli med i Leirklubben og spar penger fra første leir du er med på!

Er du glad i å reise på leir? Da er leirklubben midt i blinken for deg!

Leirklubben er en klubb for barn under 15 år. Medlemskapet gir ingen andre rettigheter enn rabatt på leirprisen, og det medfører ingen forpliktelser å være medlem. Det er ingen aktivitet i leirklubben utover leiren(e) du er med på. Medlemmene i leirklubben får tilsendt informasjon om kommende leirer som er aktuelle for sin aldersgruppe. 

Leirklubben mottar økonomisk støtte for hvert medlem, som igjen kommer leirarbeidet til gode!

Medlemskapet i leirkubben koster 50 kroner per kalenderår, og medlemmene får 100 kroner i rabatt for hver leir de er med på det samme kalenderåret. Medlemsskapet fornyes ikke automatisk, men ved å melde seg inn på nytt året etterpå. Kontingenten betales på samme faktura som leiren.

Leirklubbrabatt gis kun på leirer for alderesgruppen, og ikke på familiearrangement hvor klubbmedlemmer deltar.

Kryss av på påmeldingsskjemaet for "Deltakeren melder seg inn i leirklubben" dersom en ønsker leirklubbmedlemskap.

Dersom en allerede har vært på en leir tidligere i samme kalenderår og er innmeldt krysser en av for "Deltakeren er meldt inn i leirklubben tidl. i år".
(De som allerede er medlem får rabatten også om avkrysningen glemmes.)

Intro-leirene

Du kan bli medlem i INTRO-laget. Medlemskap gir ingen rabatt på leir, men laget kan søke om offentlige midler til drift av laget, som igjen kommer medlemmene til gode. Medlemskontingent kr. 50,- pr kalenderår.


Mulige feil i oppstarten av ny leirpåmelding

Dersom du opplever uventede feil i den nye leirpåmeldingen (felt/knapper som ikke fungerer eller lignende) så ta kontakt med minside@nlm.no, så får vi rettet feilen så snart som mulig. Ring gjerne telefon 22 00 72 72 (i kontortiden).

Søk på leir

Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.