> NLM / Leir / Leirer/weekender / NORD / Maksleir 2.-6. trinnMaksleir 2.-6. trinn

Sted: Fjellheim bibelskole Dato: 16.3.2018 - 18.3.2018 Alder: Barn

Den 16.-18. mars er du velkommen på leir på Fjellheim! Håper du har mulighet til å være med denne gangen også. Kanskje du aldri har vært på leir før? Da er du ekstra velkommen!

Vi skal sammen ha bibeltimer, misjonstime, kiosk, ulike aktiviteter og masse kjekt. Vi som er ledere gleder oss mye til å se akkurat deg på leiren. Vi håper og tror at vi sammen skal få bli bedre kjent i Bibelen, med Jesus og med hverandre. Vi skal også bli litt bedre kjent med Linkus denne gangen. Hvis du følger denne linken kan du bli litt bedre kjent med hvem han er: https://superblink.no/kategori/video/linkus/. Han kommer nemlig for å besøke oss denne helgen, for å fortelle om misjon, og han ønsker gjerne å bli kjent med deg.

 

Tema for leiren er «Josef og Jesus – likheter og ulikheter». Vi ønsker å se på Josef og hans liv og hvordan han var med på å peke fram mot Jesus. Dette tror vi kommer til å bli et spennende tema. Så da er det bare å melde seg på og begynne å pakke kofferten og komme på leir på Fjellheim.

Velkommen!   

Hilsen alle oss som skal være ledere!

Pris:

640,- før 9.3.18

740,- etter 9.3.18

Program:


Mulige feil i oppstarten av ny leirpåmelding

Dersom du opplever uventede feil i den nye leirpåmeldingen (felt/knapper som ikke fungerer eller lignende) så ta kontakt med minside@nlm.no, så får vi rettet feilen så snart som mulig. Ring gjerne telefon 22 00 72 72 (i kontortiden).

Søk på leir

Dagens bibelsitat

Sal 118:5 Ut av trengselen kalte jeg på Herren. Herren svarte meg og førte meg ut i fritt rom.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.