> NLM / Leir / Leirer/weekender / NORD / Mannshelg på SkoghusMannshelg på Skoghus

Sted: Skoghus Dato: 26.10.2018 - 28.10.2018 Alder: Voksen

Siste helga i oktober inviteres studenter, unge voksne, voksne og godt voksne menn til mannshelg på Skoghus. Tema for samlingen er "Å ha sin lyst i Herrens lov... og mye annet." Åge Sele vil være hovedtaler. Helga vil romme både undervisning/forkynnelse, sang, bønn, gruppesamtale og fellesskapsbyggende aktiviteter. De samme initiativtakerne stod bak en litt mindre mannshelg i januar som mange satte pris på. Denne helga vil ha noe av det samme preget.
Mer info på Facebook: https://www.facebook.com/events/2002079659856256/?active_tab=about
PS. Denne helga er det også satt opp ei samling hvor Skoghus framtid skal diskuteres. Dette vil det tas høyde for i programmet. Da kan de som vil evt delta på denne samlingen eller trekke ned i grillbua.

Pris:

650,- for voksne uten mat

550,- for student/soldat uten mat

Program: 


Mulige feil i oppstarten av ny leirpåmelding

Dersom du opplever uventede feil i den nye leirpåmeldingen (felt/knapper som ikke fungerer eller lignende) så ta kontakt med minside@nlm.no, så får vi rettet feilen så snart som mulig. Ring gjerne telefon 22 00 72 72 (i kontortiden).

Søk på leir

Dagens bibelsitat

Joh 17:21 at de alle må være ett, likesom du, Far, i meg, og jeg i deg – at også de må være ett i oss, for at verden skal tro at du har utsendt meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.