> NLM / Leir / Leirer/weekender / NORD / Påske på JakobsbakkenPåske på Jakobsbakken

Sted: Jakobsbakken Dato: 28.3.2018 - 2.4.2018 Alder: Familie

Velkommen til Jakobsbakken i påska! Det skal bli dager med forkynnelse, fellesskap, mye gøy og moro og ikke minst- snø. Har du vært med tidligere? Da vet du litt om hva det er å glede seg til. For første gang i år? Da har du mye å se frem til i påskehøytiden!

For oss alle- vi skal høre mye om hva Jesus gjorde for oss og hans kjærlighet til oss disse dagene. Med godt fellesskap og et landskap rundt av det sjeldne

Dagsprogrammet vil variere noe etter vær og føre, men man er uansett fri til å delta på det man ønsker i løpet av dagene vi har sammen på "Bakken".

Håper vi sees i påska!

TALERE

Kristian Johansen kommer fra Bodø/Misvær/Jakobsbakken og arbeider som rørlegger og forkynner. Kristian liker tur, å le og forkynne Guds Ord. Han skal tale på kveldsmøtene.

Mikael Kero kommer fra Sverige hvor han også bor nå. Han har bodd tre år i Norge tidligere og talte på Jakobsbakken for ett år siden. Mikael kommer i år til å tale på bibeltimene.

PROGRAM FOR DAGENE

10.00 Bibeltime

Under bibeltimen kan barna være med på et aldersdelt barneopplegg

Tur og aktiviteter med lunsj ute

16.30 Middag

18.00 Kveldsmøte

20.30 Kaffe og litt å bite i

Eget opplegg for ungdommene noen av kveldene.

START, SLUTT OG DET MELLOM

Selve programmet begynner med et enkelt varmmåltid onsdag den 28. fra kl. 16.30. Det er mulig å innkvarteres fra kl. 15.00 på onsdagen.

Som tidligere år velger man hva man vil gjøre på dagtid. Det blir lagt til rette for turer, skileik, kanskje isfiske, inneaktiviteter, konkurranser og bål.

Skitrekk finnes nede i dalen og Jakobsbakken er et ypperlig utgangspunkt også for lengre turer innover fjellet. Eller man kan nyte sola rett utenfor hushjørnet.

Hver kveld kommer det også til å være uformelle samlinger i stua med blant annet quiz, Jakobsbakkenfilmen, kaffe og noe enkelt å bite i. 

På morgenen 1. Påskedag heiser vi flagget 08.45 på tunet mens vi synger «Påskemorgen slukker sorgen» og går inn til felles frokost i matsalen etterpå. Så har vi høytidsmøte kl. 10.00.

Påske på Jakobsbakken avsluttes offisielt med kveldsopplegget søndags kveld. Mandag kan dermed brukes til reisedag.

PRAKTISKE FORHOLD

Vi bor i leilighetene, hyblene og rommene på Jakobsbakken. Det er mulig å komme med ønsker for bosted, men det er naturligvis vanskelig å gi garantier for dette.

Alle tørrmåltidene ordner man selv. Måltid ved ankomst, middager og frokost første påskedag er inkludert.

Butikken(e) i Sulitjelma og på Fauske er åpen lørdag 31. mars.

De deilige middagene serveres i matsalen.

Voksen: 1350,-

5-15 år: 800,-

Under 5 år: gratis

Makspris familie: 4300,-

Stevnekontingent i tillegg per voksen: 100,-

Faktura sendes i etterkant.

TA MED

Mat til alle tørrmåltider utenom frokost 1. påskedag (alt av utstyr til matlaging er på Jakobsbakken), utstyr til tur (alt etter hva man blir med på), klær etter vær, solbriller, solkrem, innesko, Bibel, penger til kollekt.

PÅMELDING OG KONTAKT

Påmelding skjer via nettsiden: nlm.no/nlm/leir/leirer/nord

Første fordeling av boenheter: 5. mars

Kontakt regionkontoret:

E- post: nord@nlm.no

Telefon (tirs- tor): 778 52 910

Program:


Mulige feil i oppstarten av ny leirpåmelding

Dersom du opplever uventede feil i den nye leirpåmeldingen (felt/knapper som ikke fungerer eller lignende) så ta kontakt med minside@nlm.no, så får vi rettet feilen så snart som mulig. Ring gjerne telefon 22 00 72 72 (i kontortiden).

Søk på leir

Dagens bibelsitat

Sal 118:5 Ut av trengselen kalte jeg på Herren. Herren svarte meg og førte meg ut i fritt rom.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.