> NLM / Leir / Leirer/weekender / NORD / Ungdomsleir 8. trinn-VG3Ungdomsleir 8. trinn-VG3

Sted: Jakobsbakken Dato: 11.10.2018 - 14.10.2018 Alder: Ungdom

Velkommen på høstleir på Jakobsbakken

Nå begynner årets høstleir å nærme seg. Vi i ledergruppa har allerede begynt å glede oss, og håper du har lyst å være med. Som dere kan se på bildene på plakaten kommer det til å bli mye kjekke aktiviteter og sosialt, i tillegg til bibelsamlinger, seminarer og møter.

Det går buss fra Fauske til Fagerli, som er ca. 15 minutter med bil fra Jakobsbakken. Si fra ved påmelding om du må hentes i Fagerli. Sjekk bussrutene på www.177nordland.no (eller organiser privatskyss). Ikke vær redd for å ta kontakt med oss i ledergruppa om du er usikker på hvordan du kommer deg dit.

TIL SLUTT
Vi gleder oss til å bli kjent med deg som kommer på høstleiren, og tror vi skal få noen fine dager sammen. For andre spørsmål, ta kontakt med Vidar Søyland Pettersen på vidarpe@gmail.com eller Tlf 97109114.


Mulige feil i oppstarten av ny leirpåmelding

Dersom du opplever uventede feil i den nye leirpåmeldingen (felt/knapper som ikke fungerer eller lignende) så ta kontakt med minside@nlm.no, så får vi rettet feilen så snart som mulig. Ring gjerne telefon 22 00 72 72 (i kontortiden).

Søk på leir

Dagens bibelsitat

Joh 17:21 at de alle må være ett, likesom du, Far, i meg, og jeg i deg – at også de må være ett i oss, for at verden skal tro at du har utsendt meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.