> NLM / Norge / Region Midt-NorgeRegion Midt-Norge

Sett av helgen 5.-6. januar!

Den første helga i november var det samlet et knippe herrer til mannshelg på Laberget leirsted.

Nå er det klart for påmelding!

Julemessene er et sikkert tegn på at det går mot jul, og vi kan ønske velkommen til ni ulike julemesser/basarer utover i regionen vår.

22. oktober 2018 var alle ansatte på Heggli, Liavoll og Spiren barnehage samlet til felles personalsamling på Laberget leirsted. Tema for dagen var: «Arbeid med barnehagens kristne innhold i hverdagen»

Velkommen til ei helg for menn i alle aldre både fra Midt-Norge og flere steder i Norge - på Laberget leirsted i Skogn.

21.-23. september var det kvinnehelg på Hallarheim leirsted i Nærøy. Damer frå fleire stader i Trøndelag møttes for å vera saman denne helga.

Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT) feiret 4. oktober 40 år med optimismen på topp. For første gang i høst er KVT Norges største kristne videregående skole og elevene forteller at skolens verdifokus øker trivselen på skolen.

NLM Midt-Norge søker ny regionleder og fellesskapsutvikler/ forsamlingsleder. Kjenner du på et kall til å tjene? Da vil vi utfordre deg til å se nærmere på en av disse stillingene. Kanskje du er en kandidat som bør søke?

Barn og ungdommer i Midt-Norge kan glede seg! Våre nyansatte BU-arbeidere Åshild Ryen og Ruth-Elise Bergane brenner for å gjøre Jesus kjent i regionen vår.

Tro det eller ei; snart er det tid for å finne fram disse igjen!

5.-7. oktober, helgen før høstferieuka, blir det Mix-leir på Søvassli.


Dagens bibelsitat

Heb 13:8 Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja, til evig tid.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.