> NLM / Norge / Region Midt-NorgeRegion Midt-Norge

Regionkonferansen er over og årets valg er gjort. Regionstyret har nå konstituert seg med ny leder og nestleder. Øyvind Høyland ble leder og Malvin Torsvik nestleder i regionstyret.

Papirene viste meg at vi er med i en stor bevegelse som ønsker å gjøre himmelveien – Jesus – kjent for alle, sa han den eldste som tok ordet på årsmøtet for Region Midt-Norge, 94-åringen Rolf Bremnes.

Et «takketre», ei bønnekrukke og et eget bønnerom for barn er noen av de ulike mulighetene du kan benytte på regionkonferansen.

1.-3. juni møtes vi i kulturhuset på Inderøy til årets regionkonferanse. Kom og kjenn på fellesskapet, og la deg inspirere av seminarer, taler og allsang i vakre omgivelser. Meld deg på innen 20. mai!

Sakspapirene kan nå lastes ned elektronisk.

« Vil dere komme igjen på leir her neste år?»

NLM region Midt-Norge inviterer til undervisning for konfirmanter 2018/19.

Mange gleder seg til årets storsamling i Midt-Norge: Regionkonferansen 1.-3. juni. Det gjør også Linkus! Den blå kjendisen fra Superblink er klar for en knallbra helg på Inderøy Kulturhus. Blir du med?

Brenner du for barne- og ungdomsarbeid?

Kom og kjenn på fellesskapet, og la deg inspirere av seminarer, taler og allsang i vakre omgivelser på Inderøy helgen 1.-3. juni. Meld deg på innen 20. mai!

– Vi trenger flere frivillige under Generalforsamlingen, sier Arve Myra. Han håper påmeldte fra andre regioner kan tenke seg å bidra under arrangementet denne gangen.

Misjonsforeninger i Rennebu arrangerte sanghelg 6.-8. april.

I Palmehelga var 33 supre 5. - 7. klassinger samlet til påskeleir på Laberget leirsted. Det var stor stas!


Dagens bibelsitat

1Joh 5:4 For alt det som er født av Gud, seirer over verden. Og dette er den seier som har seiret over verden: vår tro.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.