> NLM / Norge / Region Midt-NorgeRegion Midt-Norge

NLM region Midt-Norge søker nye medarbeidere til tre stillinger i regionen. Det er regionleder, kontormedarbeider og områdeleder i Namdal. Vi oppfordrer misjonsvennene til å spre informasjon om stillingene og be om gode søkere.

Det er en interessant tjeneste å være med og lede arbeidet i regionen gjennom regionstyret og barne- og ungdomsrådet. Like spennende kan det være å delta i valgnemnda som skal finne kandidatene.

Det er en stor gave at vi har retten til å være i Guds nærhet, sa Valfrid Botnen da hun holdt andakt på åpningsmøtet på regionkonferansen til NLM Midt-Norge lørdag 10. juni.

Leirpåmeldingen er nå åpnet igjen etter å ha vært nede i forbindelse med ny påmeldingsløsning. Velkommen til å melde på leir!

Les mer om endringene nedenfor.

Sakspapirene til årsmøtet for NLM Midt-Norge 2017 er nå tilgjengelige på nett og papir.

Kvinneforeningen Acacio i Snillfjorden holdt sin årlige misjonsbasar på Mjønes grendahus fredag 5. mai. 

Nå nærmer seg årets storsamling, regionkonferansen! Temaet "I Guds nærhet" skal belyses fra mange spennende synsvinkler.

Fire jenter og tolv gutar fekk plass på leiren 5.-7. mai, og då var det fullt både i campingvogna og på alle romma inne. I fjøset var det full aktivitet både natt og dag.

Vi har en glad nyhet til alle barn i Midt-Norge! I år får vi nemlig en helt spesiell gjest på Regionkonferansen… og det er selve Linkus!

Dersom du trur at det ikkje lenger går an  ha «god gammaldags basar» på bedehuset, tek du grundig feil.

23.-26. Juni blir det Sommertreff for alle som er ferdige i 7.klasse og oppover! 

Det er fredag den 7. april, og klokken nærmer seg 18:00. Laberget leirsted i Skogn åpner sine dører for å slippe inn 24 spente barn fra 5.-7. klasse som har kommet dit for å bli med på påskeleir.


Dagens bibelsitat

Luk 8:15 Men det i den gode jord, det er de som hører ordet og tar vare på det i et vakkert og godt hjerte, og bærer frukt i utholdenhet.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.