> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Bli med på Kropp 2018Bli med på Kropp 2018

26. - 28. januar arrangeres Kropp på Stjørdal bedehus igjen. Vi håper du finner veien dit. Klikk deg inn på http://www.nlmstjordal.no/kropp og meld deg på i dag!

Det kristne fellesskapet

Hvordan er en levende menighet? Hva gjør at noen føler tilhørighet, mens andre kjenner seg fremmed eller utenfor et kristent fellesskap? Hvordan skal vi som er kristne forholde oss til sorteringssamfunnet og grensene som stadig flyttes? Hvordan forsvarer vi menneskeverdet? Hvordan når vi i dag inn med evangeliet både i norske hjem og land langt unna?

Kropp 2018

Dersom et eller flere av spørsmålene opptar deg så er KROPP 2018 en god konferanse å prioritere på Stjørdal bedehus 26.-28.januar. Daniel Joachim Kleiven kommer fra Menneskeverd, Bjørn Jellestad har vært pastor i Frikirken i et kvart århundre, Svein Anton Hansen er forsamlingsleder i en lokal menighet i Sandnes og pastor i radio, og Hildegunn Haugen har gjort seg mange tanker rundt det å kjenne seg innenfor eller utenfor et kristent fellesskap. Alle disse fire kommer til Stjørdal den helga og vil inspirere og dyktiggjøre oss. Kanskje er et tema aktuelt direkte inn i ditt eget liv, kanskje trenger du et redskap for å kunne se og hjelpe noen rundt deg.

Kropp arrangeres for fjerde gang

Dette er fjerde gangen KROPP arrangeres og programpostene vil være gjenkjennbare hele helga. På fredag starter vi med fokus på fellesskapet oss imellom. Svein Anton Hansen taler og vi priser og tilber Herren sammen i sangen. I etterkant serverer vi hamburger og legger til rette for godt sosialt lag. Nytt av året er at vi inviterer ungdommen med på denne samlingen i stedet for en egen på lørdagskvelden. De sosialiseres videre utover kvelden sammen med elever fra Sygna vgs. Etter åpningsmøtet på lørdag kjører vi to seminarbolker med middag mellom og et familiemøte i etterkant. Vi avslutter helga med God Søndag kl 11.00.

Informasjon og påmelding

Du finner mer informasjon på nlmstjordal.no/kropp. Der er det også skjema for påmelding. Hovedbegrunnelsen for at vi bruker litt energi på å ordne med påmelding er for å kunne planlegge tidspunkt og romplassering av seminarer, samt innkjøp av mat.

Ønsker deg med dette hjertelig velkommen til KROPP 2018 på Stjørdal bedehus 26.-28.januar, en konferanse til inspirasjon og dyktiggjøring av misjonsfellesskap som ønsker å leve ut Jesus i hverdag og helg.

Trond Aarsland


Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.