> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Bønn for barn og voksneBønn for barn og voksne

Et «takketre», ei bønnekrukke og et eget bønnerom for barn er noen av de ulike mulighetene du kan benytte på regionkonferansen.

En egen bønnekomite har jobbet i flere måneder for at bønn skal være en viktig del av årets regionkonferanse i Midt-Norge. I tillegg til tradisjonelle bønnemøter før møtene, har komiteen lagt til rette for at også barna skal oppleve bønnen som en naturlig del av fellesskapet.

Eget bønnerom og bønnemøte for barn

Det skal være et eget bønnerom for barn der de kan be på sin måte. På lørdag kl 1645 – 1745 blir det også et eget bønnemøte for barna.

Mulighet for forbønn

Ei bønnekrukke vil stå framme under hele konferansen, og der kan både barn og voksne skrive bønneemner for seg selv og andre. Møtelederne vil be generelt for alle bønnelappene under møtene. Bønnekomiteen samles lørdag kveld og søndag ettermiddag for å be for hver enkelt bønnelapp.

Det blir også mulighet til å få forbønn etter misjonsfesten lørdag kveld og etter formiddagsmøtet søndag.

Et tre fullt av takk

Vi oppfordres til å fokusere på det vi har å takke for. Som ei hjelp til dette står et "takke-tre" fremme under hele konferansen. Her kan vi henge opp lapper med det vi er takknemlig for eller vil takke spesielt for.

Bønnekort og bønnevakt

Det er tidligere utsendt et bønnekort for regionkonferansen med mange konkrete bønneemner for helga. Denne kan du laste ned her.

Under hvert møte vil det være en person som har bønnevakt.

Vi er takknemlige for de gode forberedelsene som bønnekomiteen har gjort, og gleder oss over at bønnen får et tydelig fokus under konferansen.


Dagens bibelsitat

Joh 17:21 at de alle må være ett, likesom du, Far, i meg, og jeg i deg – at også de må være ett i oss, for at verden skal tro at du har utsendt meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.