> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Gladsang og godt fellesskapGladsang og godt fellesskap

Utlodning er et trivelig innslag på Vi over 60. Foto: Ivar Tjørhom

I vakkert høstvær ruller den ene bilen etter den andre inn på Laberget leirsted fredag 29. september. «Vi over 60» er i gang.

Tradisjonsrik høsthelg på Laberget

44 personer med deltakere og ledere var samlet. Noen var her for 19. gang mens andre for første gang. Gjensynsgleden var stor, og det var kjekt å se hverandre igjen. 

Levende skildringer fra Kenya

Misjonær Ingrid Næss var med som taler gjennom helga, og tok oss med til Kenya og inn i de forskjellige tidsbolkene og stedene hun har arbeidet: Pokot, Mombasa og Bangale. Det var gripende og høre hvordan arbeidet har vokst i Pokot og om utfordringen med å arbeide blant den muslimske befolkningen. Johannes Selstø hadde bibeltime på lørdag over temaet «Hvordan Gud ser på meg». Vi fikk skildret hvordan vi er, og at vi er skapt i Guds bilde og er fullkommen i Guds øyne gjennom Jesus, og det han gjorde for oss.

Sang og utflukt

Sangkvelden fredag ble en «gladsang»-kveld med bestefedrene fra Leksvik.

Utflukten var lagt til Åsen Menighetshus hvor prost Gustav Danielsen tok oss inn i Reformasjonen og Luther i anledning 500 års jubileet. Som følge av det blir konklusjonen: For av nåde er dere frelst ved tro og ikke av gjerninger.

Takknemlig for helga

Formiddagsmøte med nattverd på søndag ble en fin avslutning på leiren. Etter en god middag trillet koffertene ut til bilene igjen med takk og på gjensyn.

«Store Gud vi lover deg.

Priser høyt din makt og ære.

Stemmer opp fra jorderik

Evig sang med englehære!

Vend mot oss ditt velbehag

Og vårt hjertes takk mottag!»


Dagens bibelsitat

Rom 6:8 Men døde vi med Kristus, da tror vi at vi også skal leve med ham.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.