> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Kvalitetstid for besteforeldre og...Kvalitetstid for besteforeldre og barnebarn

5.-7. oktober, helgen før høstferieuka, blir det Mix-leir på Søvassli.

Mix-leir er en anledning for besteforeldre og barnebarn, faddere og fadderbarn til å reise sammen på leir. Her blir det trivelige og spennende aktiviteter som fjelltur, hyttebygging, grilling ved Søvatnet, zipline, klatrevegg og fellesleker. Knut Ole Østertun har bibelsamlinger, og ledergruppen gir oss et nærmere innblikk i ulike misjonsland de selv har vært utsendinger i.

Kryss generasjonskløften

Vi tror det har en egen verdi å tilbringe kvalitetstid på tvers av generasjoner. Benytt denne fine sjansen til å skape felles minner, bli bedre kjent og knytte nye relasjoner i et kristent fellesskap. Mer info og påmeldingsskjema finner du på www.nlm.no/leirmidt-norge. Nærmere spørsmål angående leiren kan rettes til hovedleder Irene Maria van Andel tlf 469 57 665.

Hjertelig velkommen på leir!


Dagens bibelsitat

Joh 17:21 at de alle må være ett, likesom du, Far, i meg, og jeg i deg – at også de må være ett i oss, for at verden skal tro at du har utsendt meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.