> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Ledige BU-stillinger i region Midt-NorgeLedige BU-stillinger i region Midt-Norge

Brenner du for barne- og ungdomsarbeid?

Misjonsarbeidet i NLM bæres av frivillige. Likevel er vi avhengig av å ha noen lønnede medarbeidere både til å organisere og til å støtte opp der det trengs. Nå søker vi etter to barne-og ungdomsarbeidere i to 20% stillinger som skal være med på å styrke og utvikle regionens BU-arbeid på leirer, i lag og forsamlinger.

Varierte oppgaver

Oppgavene vil dreie seg om formidling av det kristne budskapet, samt planlegging og oppfølging av ulike aktiviteter og arrangementer lokalt og regionalt. Fokus- og arbeidsområder vil bli bestemt ut fra den ansattes gaver og de aktuelle behov. Stillingene er spesielt egnet for studenter som kan jobbe på kveldstid og i helger, men alle interesserte oppfordres til å søke. Barne- og ungdomsarbeiderne er ansatt i regionen, men kan ha et fokusområde i f.eks. Levanger eller Trondheim.

Interessert? 

Er dette noe for deg, eller kjenner du noen som dette kan være aktuelt for, så ta kontakt med Leder Ung, Irene Maria van Andel på telefon 469 57 665, eller epost: iandel@nlm.no. Søknadsfristen er 21. mai.

 Vær også med å be om at vi får mange gode søkere, og de rette personene inn i stillingene!


Dagens bibelsitat

Sal 119:165 Stor fred har de som elsker din lov, og det er ikke noe anstøt for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.