> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Linkus har meldt seg på...Linkus har meldt seg på Regionkonferansen

Barn og ungdom er viktige på regionkonferansen! Her er et glimt fra BU-aktivitetene på fjorårets regionkonferanse. Foto: Tarjei Løvik

Mange gleder seg til årets storsamling i Midt-Norge: Regionkonferansen 1.-3. juni. Det gjør også Linkus! Den blå kjendisen fra Superblink er klar for en knallbra helg på Inderøy Kulturhus. Blir du med?

Håper å møte mange barn

Linkus hadde det så gøy med barna fra Midt-Norge på fjorårets Regionkonferanse, at han har bestemt seg for å melde seg på også i år. Dette er vi veldig glad for! Han håper at mange barn har lyst til å møte ham på Inderøy Kulturhus.

Gode lekemuligheter for de mindre barna

På Kulturhuset er det kjempegod plass til å leke, både inne og ute. Det blir organiserte leker og aktiviteter for barna mellom 4-7 år, som koster 50 kroner inkludert forfriskninger. Barna opp til 3 år får et lekeområde nær storsalen så foreldrene kan følge med på både barna og møtene.

Bassengtur for de større barna

For barn/ungdommer fra 8 til 16 år blir det organisert en tur til Dampsaga Bad i Steinkjer! Vi reiser 20 minutter i turbuss til Steinkjer og koser oss i bassenget. Så spiser vi pizza sammen før vi reiser tilbake til Kulturhuset. Vi vil være bortreist mellom kl. 11:00 og 16:00. Det er fint om foreldre kan gi beskjed i påmeldingen dersom barnet ikke er svømmedyktig. Hele utflukten koster 175 kroner og inkluderer billett til bassenget, pizza og bussreise.

Årets nyhet: Misjonsmarked

Årets nyhet er et misjonsmarked. Vi lager poster om de ulike misjonsfeltene i NLM og knytter en morsom aktivitet til disse. Barna er med på å lage postene, og både barn og voksne er velkommen til å delta i aktivitetene. Hver aktivitet koster litt og pengene går selvfølgelig til misjonen.

Meld deg på!

Gjør som Linkus og meld deg på nå! Påmeldingsfristen er 20. mai, og påmeldingen gjøres her: www.nlm.no/leirmidt-norge


Dagens bibelsitat

Heb 3:1 Derfor, hellige brødre, dere som har fått del i et himmelsk kall: Gi akt på Jesus, den apostel og yppersteprest som vi bekjenner.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.