> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Linkus har meldt seg på...Linkus har meldt seg på Regionkonferansen

Barn og ungdom er viktige på regionkonferansen! Her er et glimt fra BU-aktivitetene på fjorårets regionkonferanse. Foto: Tarjei Løvik

Mange gleder seg til årets storsamling i Midt-Norge: Regionkonferansen 1.-3. juni. Det gjør også Linkus! Den blå kjendisen fra Superblink er klar for en knallbra helg på Inderøy Kulturhus. Blir du med?

Håper å møte mange barn

Linkus hadde det så gøy med barna fra Midt-Norge på fjorårets Regionkonferanse, at han har bestemt seg for å melde seg på også i år. Dette er vi veldig glad for! Han håper at mange barn har lyst til å møte ham på Inderøy Kulturhus.

Gode lekemuligheter for de mindre barna

På Kulturhuset er det kjempegod plass til å leke, både inne og ute. Det blir organiserte leker og aktiviteter for barna mellom 4-7 år, som koster 50 kroner inkludert forfriskninger. Barna opp til 3 år får et lekeområde nær storsalen så foreldrene kan følge med på både barna og møtene.

Bassengtur for de større barna

For barn/ungdommer fra 8 til 16 år blir det organisert en tur til Dampsaga Bad i Steinkjer! Vi reiser 20 minutter i turbuss til Steinkjer og koser oss i bassenget. Så spiser vi pizza sammen før vi reiser tilbake til Kulturhuset. Vi vil være bortreist mellom kl. 11:00 og 16:00. Det er fint om foreldre kan gi beskjed i påmeldingen dersom barnet ikke er svømmedyktig. Hele utflukten koster 175 kroner og inkluderer billett til bassenget, pizza og bussreise.

Årets nyhet: Misjonsmarked

Årets nyhet er et misjonsmarked. Vi lager poster om de ulike misjonsfeltene i NLM og knytter en morsom aktivitet til disse. Barna er med på å lage postene, og både barn og voksne er velkommen til å delta i aktivitetene. Hver aktivitet koster litt og pengene går selvfølgelig til misjonen.

Meld deg på!

Gjør som Linkus og meld deg på nå! Påmeldingsfristen er 20. mai, og påmeldingen gjøres her: www.nlm.no/leirmidt-norge


Dagens bibelsitat

Sal 119:165 Stor fred har de som elsker din lov, og det er ikke noe anstøt for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.