> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Mer å se fram til!Mer å se fram til!

Leirene for sommeren og høsten er klare for påmelding!

På Laberget Leirsted blir det igjen Splash for 5.-7. klassinger og Plask-leir for 2.-4. klassinger den andre og tredje helgen i august. Påmeldingsfristen er 26. juli og 2.august, så ikke glem å melde på barna før dere drar på ferie!

Nytt av året er "Aktivitetsdager" i Vemundvik i Namsos fra onsdag 8. til fredag 10 august.  Dette er en dagsleir for høstens 2.-6. klassinger, og er tenkt som et alternativ til ferie-SFO i en bygd der NLM ikke har et arbeid fra før. Leiren finner sted på Sørenget Oppvekstsenter, og påmeldingsfristen er 15.juli. "Bo-heime-leir" blir det også for 1.-5.klassinger på Arnøya 8.-9. september.

Variert leirtilbud i regionen

Hva med å ta med barnebarn eller fadderbarn på Mix-leir 5.-7. oktober på Søvassli? Eller invitere med en venn i 5.-7. klasse på Aktivitetsleir på Val eller WildCamp på Søvassli 7.-9. september?

Damer i alle aldre inviteres til å delta på Kvinnehelg på Søvassli 14.-16. september eller Kvinnehelg på Hallarheim 21.-23. september, og igjen blir det arrangert Vi over 60 på Laberget. Dette blir dager med åndelig og sosialt påfyll.

Mange syntes det var leit at ReGaze Påske måtte avlyses i år på grunn av for få påmeldte, men 21.-23. september er muligheten her igjen! Benytt sommerukene til å tipse aktuelle deltakere om leirene. Det er kjekt å kunne reise flere sammen!

Les mer om de enkelte arrangementene på www.nlm.no/leirmidt-norge

Riktig god sommer alle sammen, og velkommen på leir! 


Dagens bibelsitat

Sal 119:165 Stor fred har de som elsker din lov, og det er ikke noe anstøt for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.