> NLM / Norge / Region Midt-Norge / Nyheter / Vinterens og vårens leirerVinterens og vårens leirer

Nå er vinterens og vårens leirer i regi av NLM Midt-Norge åpne for påmeldinger! Det finnes tilbud til alle aldersgrupper, og det er 10 leirer å velge blant:

Noen smakebiter

Hva med å ta med familien på Familieweekend på Søvassli? Der kan både voksne og barn delta på artige uteaktiviteter sammen, og hente inspirasjon fra gode bibelsamlinger. Merk deg helgen 2.-4.-mars!  

På Varntresk i Hattfjelldal blir det Boheime-leir lørdag 10. og søndag 11. februar for barn fra 4 år og oppover. Kjenner du noen det kunne være aktuelt for, så er det bare å tipse om programmet som du finner under påmeldingen.  

13.-15. april er det igjen tid for Vi over 60 - helg på Laberget.  

Gå inn på www.nlm.no/leirmidt-norge.no og finn disse og flere av vinterens og vårens leirer. Ikke vent for lenge med påmeldingen, deltakerlistene fylles raskt opp!

Leirklubb

Nytt av året er rabattordningen Leirklubb for barn fra 4 til og med 14 år. Medlemskapet koster kr 100 per år, og du får kr 100 i rabatt for hver leir. Du kan lese mer om ordningen her.

Dersom du klikker på lenken under finner du en leirkalender for 2018 som gjelder barne- og ungdomsleirene i regionen. Denne kan du skrive ut og henge opp hjemme, eller dele ut til noen som kan være interessert. 

Hjertelig velkommen både til deg som har vært med på leir før, og til deg som blir med for første gang!  


Today's Quote

Rom 14:9 Derfor døde jo Kristus og ble levende igjen, for at han skulle være Herre over både levende og døde.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.