> NLM / Norge / Region nordvestRegion nordvest

Kvart år sidan 2016 har NLM arrangert ein fellesskapskonferanse på Fjellhaug i Oslo for ansatte og frivillige leiarar i ulike NLM-fellesskap. På konferansen er det eigne nettverk og seminar, samt fellessamlingar og gode muligheiter for samtale rundt måltid og pauser. Målet er å bli inspirert, dele erfaringar og få med seg ny giv og motivasjon heim til dei forskjellige fellesskapa.

Vi har nå ledige vikariat som områdearbeider i 50 % og barne- og ungdomsarbeider i 20 % for 2 år. Er det noe for deg eller kjenner du noen som bør søke?

I mars måned var det ingen endring i antallet faste givere i region nordvest. To nye har økt sine beløp. Kanskje april er måneden for å heve fastgiverbeløpet for deg som har tenkt på dette en stund?

– Vi trenger flere frivillige under Generalforsamlingen, sier Arve Myra. Han håper påmeldte fra andre regioner kan tenke seg å bidra under arrangementet denne gangen.

Vi ønskjer at Jesus skal prege oss og familien i kvardagen, derfor var temaet for leiren, Jesus.

32 barn var palmelørdag samlet til PåskeCamp på Ørsta Bedehus.

Besteforeldre og barnebarn skal igjen innta Vestheim Ungdomssenter denne våren.

Leiarar oppfordrar foreldre som sjølv opplevde KRASP, KAIROS og ELEOS (vart slått saman med KAIROS) til no å sende sine born til kora. Ein verdifull sjanse i livet til å møte Jesus og få kristne venner. 

Vi er kommet halvveis i målet om 25 nye givere innen utgangen av mai og litt under halvveis til målet om 50 som øker sin giveravtale med minst kr. 100.

Egil Sjaastad deler tanker etter bibelhelga på Solhøgda som var første helga i mars

Alle stoler måtte fram, kun pianokrakken som var ledig denne kvelden.

Plussreiser tilbyr fellesreiser med buss til NLMs generalforsamling i Vestfold. Bussen går fra Ålesund og er tenkt å dekke både Møre og Romsdal og Trøndelag.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 44:18 Alt dette er kommet over oss, enda vi ikke har glemt deg og ikke har sveket din pakt.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.