> NLM / Norge / Region nordvest / Gavekampanje 2018Gavekampanje 2018

Gavekampanjen ble avsluttet på regionmøtet på Vestnes siste helga i mai, og vi vil takke alle som har vært med på dette fellesløftet. Fra februar måned har det forventa årlige beløpet for fast giver økt med kr. 570 000.

NLM er avhengig av et gaveløft i Region nordvest i 2018. Styret for Region nordvest har derfor vedtatt en gavekampanje som skal gå fra februar til mai. Målet er nye faste givere, økte gavebeløp fra eksisterende givere og økte totale gaveinntekter.

Vi er inne i siste måned av gavekampanjen. Vi mangler 10 nye giveravtaler og at 31 personer øker sitt månedlige beløp med minst kr. 100. Vi håper og tror det er muligheter for at enda flere kan øke sitt månedlige beløp. 

I mars måned var det ingen endring i antallet faste givere i region nordvest. To nye har økt sine beløp. Kanskje april er måneden for å heve fastgiverbeløpet for deg som har tenkt på dette en stund?

Vi er kommet halvveis i målet om 25 nye givere innen utgangen av mai og litt under halvveis til målet om 50 som øker sin giveravtale med minst kr. 100.

Første rapport fra gavekampanjen er kommet. Takk til deg som er med på dette store gaveløftet.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Jes 58:11a Herren skal lede deg hele tiden. Han skal mette deg midt i ødemarken, og dine ben skal han styrke.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.